המלצה חדשה¡ חיבוק

SiAmmit

New member
המלצה חדשה¡ חיבוק

הספר ¢תאונות¢ מאת יעל הדיה®®®® רק אתמול התחלתי אותו אבל נשאבתי במהירות¡ ÷¨ יום מצויין ונשיקות לכולם®®® נשיקה

SiAmmit

New member
למה אין לי אייקונים¿¿¿¿ ../images/Emo2.gif

אני מנסה שוב®®® חיבוק¡¡¡ ©דיר בלאק אם אני בודקת וזה לא מחבק®®®¨
|˜ֿ“’| |ֱָ·ֲ—|

SiAmmit

New member
ניסיון אחרון לחבק אתכם®®® ÷©

חיבוק¡¡¡¡ |ֱָ·ֲ—| חיבוק |™ֲ| טוב®®® לא חשוב®®®® ÷©

anat11

New member
"תאונות" של יעל הדיה

יקירתי, קראתי (לפני כחודש ימים) ונהניתי. לא ברמה של "מדהים" אבל בהחלט שווה קריאה. אגב - אני כבר קוראת את "כסא הקשירה" ומבחינה נפשית ממש לא קל לקרוא את זה לנוכח התאורים הקשים הכלולים בספר....אבל בהחלט מענין. ´תראות, ענת

סיאמית

New member
גם אני נהנית מ"תאונות"... ../images/Emo45.gif

ובנוגע ל"כסא הקשירה"... אכן ספר קשה, אך נחוץ!!!
לא הלכתי היום לעבודה. הברזה במלוא מובן המילה... במקום זאת הלכתי לצבוע שיער (לא לצבוע!!! לרענן!!! אצלי, הכל טבעי
) אצל קוקי הצובע (המרענן)שלי... ואח"כ רבצתי אצל הורי בגינה והתלוננתי אצל אמא (על מה? על הכל!!!). חזרתי הביתה ועוד מעט אני הולכת לקרוא קצת לפני ש~א~ חוזר מהעבודה.

RomiVais

New member
נחמד להבריז מדי פעם, לא? ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif

נשמע שהיה לך יום נפלא סיאמית!!!

סיאמית

New member
נכון ../images/Emo9.gif

ואיזה מזל שיש לי טרשת!!! ככה משלמים לי על ימי היעדרות
היה לי יום נחמד... צבע (ריענון!) ארוחת צהרים עם ~א~ שתמיד בא הביתה לשעתיים בצהרים ואח"כ חוזר לעבודה... ואח"כ, העיסוק האהוב עלי - בטלה! כש~א~ חוזר הביתה בערב וכבר נמצא ברחוב שלנו, הוא מסתכל למעלה, רואה אור בחדר מחשב, מתקשר אלי מהפלאפון שלו ואומר: "אל תחשבי שאני לא יודע שאת באינטרנט!!! מייד להתנתק ולתת לי תשומת לב כשאני בא..." ואני, חסרת חוט שידרה שכמוני, מתנתקת. אבל מתחברת שוב לכמה דקות כשהוא מכין לעצמו זריקה (איזה כיף שאני לא מזריקה יותר!!!)... חיבוקים לכולם!!!

RomiVais

New member
סיאמית ... ../images/Emo23.gif

איך את מרגישה באמת בלי הזריקות? הכל כרגיל, נכון?? שיהיה לך ערב נפלא, רומי

סיאמית

New member
הכל אחלה, חמודה ../images/Emo25.gif תודה!

לשני שבוע בדיוק הייתי באיכילוב והנוירולוגית שלי אמרה לי שאני משעממת .
אני מרגישה טוב (טפוטפוטפו) ומתכוונת להרגיש טוב לנצח. לפחות! נשיקות לכולם!!! וחיבוקים גם.

למעלה