המלצה חמה במיוחד על חב"ד בקטמנדו

אוזניות

New member
המלצה חמה במיוחד על חב"ד בקטמנדו

שלום לכולם, אז רק לפני יומיים שבנו -חבר שלי ואני ארצה מטיול של חודש בנפאל , היה ממש מדהים , אין כמו נפאל הרחוקה .. אבל מדהים לגלות שמה שאני זוכרת הכי הרבה מהטיול זה דוקא את בית חב"ד בקטמנדו , שפשוט עושים לכל החברה שם את החויה של נפאל למדהימה ואני ממש לא דתיה וחבר שלי גם כן , זה ממש הבית של כולם שם , עם מסעדה מעולה , יחס חם , עוזרים לאנשים בכל רגע , מי שנכנס לא רוצה לעזוב, מנהלת אותו משפחה מדהימה - משפחת ליפשיץ והרב חזקי הוא פשוט אגדה, לא לפספס !!

כל מילה נכונה מצדיק אותך

בכל מאת האחוזים... בכלל כל סניף של בית החב"ד הוא חוויה בפני עצמה בפרט ערבי שישי ההוויה הישראלית ההרגשה של שבת ,של ביחד ,של הבית לשיר שירים (בנות מדליקות נרות),החמין והחשוב מכל היחס החם והאוהב מהצוות של בית חב"ד ועוד, כל זה יחד יוצרים שילוב של הרגשת אושר. לי אישית זה עשה כל כך טוב בלב שזה פשוט לא יאמן מצטרף להמלצה של אוזניות וממליץ בחום. מצורפת כתובת האתר של בית חב"ד בנאפל

trancelover

New member
אייייי !!

איזה נחמד.. בדיוק היה השבוע ב24שעות העיתון.. כתבה על בתי חב"ד במזרח.. יענו כתבו על בית חב"ד אחד בגואה באיזור החופי "אסונג'ה" נדמה לי, ברח לי השם, על בית חב"ד שיש שם ועשה שמח במיוחד היה לקראת פורים והראו.. איזה יופייייייייי.. וכולם לא רק ישראלים באים ומוזמנים ואווירה חמה ואחלה, לא ממש מפריע להם כל הביקיני למשל וכל זה.. הכל יופי.. משהו יכול לתקן אותי על האיזור החופי שאליו התכוונתי.. (?) ברח לי השם..

למעלה