המלצה חמה: הספורטיבי של סוני

קוה

New member
המלצה חמה: הספורטיבי של סוני

מכשיר מעולה לאצנים וספורטאים ובכלל למי שמחפש מכשיר עמיד. רק 40 גרם, כשמכסה קטן סוגר על כניסת הUSB כך שאינה חשופה לאויר וסוללת ה AAA מספיקה ל70 שעות שימוש. עיתונים אומרים שבדקו את הסאונד של המכשיר במקביל ל I POD וגילו שהסוני NWS23 יותר יותר טוב- לא היה לי הלוקסוס לבדוק אבל אני בהחלט מבסוט מהסאונד. הווליום- מספק אבל לדעתי יכל להיות יותר טוב- למרות שיש מי שיאמר שאני משוגע וזה בהחלט ווליום גבוה מספיק. הזכרון לעומת זאת לא מספק כל אחד (MB 245) אבל אצלי-אחרי שהורדתי את השירים הרצויים נשאר לי עוד חצי מקום........ 10 דסקים זה בהחלט מספיק לאם פי 3 ספורטיבי. התוכנה קלה להורדה אם כי לא הכי מהירה. כמובן שקיימת אפשרות לסידור השירים בתיקיות ולתת שם לכל דבר. ועכשיו לעיקר העיקרים: לקחתי את המכשיר לנסיעת מבחן- ריצה על חול בערב לח. לא מפריע לו והוא מנגן כרגיל. הרצועה מקבעת אותו לזרוע מצוין והאזניות שגם הם מסופקות איתו בעת הרכישה צמודות לאוזן היטב. כל לחיצה על המכשיר גורמת לצג להאיר באור כחול נעים - מתאים מאוד לשימוש בריצת הערב ובכלל. שימוש בווליום ובהחלפת שירים בעת הריצה- קלה בזכות לחצנים בולטים שגם ממוקמים נכון במכשיר. תוצאה של עיצוב חכם ונכון.

matke

New member
תחדש!../images/Emo13.gif ידוע שלנגנים של סוני

יש סאונד טוב.

יאיר B

New member
כמה מילים על נגנים של סוני

1. 70 שעות סוללה מתבסס על שימוש בפורמט הקנייני של סוני. אותו דבר לגבי כמות המוזיקה שניתן להכניס אליו. הפורמט הזה הוא הנחות ביותר מבין פורמטי המוזיקה (אפילו הפורמט הקנייני של מקרוסופט - WMA עולה עליו). בפורמט MP3 המכשיר יעבוד כ-30 שעות (שזה גם מכובד מאוד בהשוואה לנגני פלאש אחרים!). איכות הסאונד ב-MP3 טובה מאוד. 2. יש להם תוכנה מאוד חביבה וקלה לשימוש. 3. לנגנים של סוני יש אמינות (כללית) מאוד מאוד טובה. יש לי ניסיון טוב עם נגנים שלהם (בילדותי היה לי ווקמן קסטות שעבד כ-10 שנים!). גם העיצוב שלהם הוא מאוד פונקציונאלי ונוח לשימוש.

bitonano

New member
בעיקרון אני לא חושב שאתה יכול

להשוות בין מוצרי אודיו של סוני מלפני 10 שנים למוצרים של היום.

bitonano

New member
לא אבל מתחרים ועוד איך יש וכל הזמן

יש מתחרים אחרים...

סוני נשמעים אחלה גם היום..

לחבר שלי יש דסקמן שלהם עם אוזניות שלהם(של 60 שקל..) וזה נשמע אחלה עם MP3.. אבל הדיסקמנים שלהם והDAPs אני לא יודע מה ההבדל ביניהם..

weird dust

New member
אני דווקא לא מתלהב מתוכנה

נכון היא קלה יחסית, אבל ההיפוך לאטראקט הוא איטי רצח. זה מה שאני לא אוהב בסוני. זה גורם לי לחשוב שהם אדיוטים, במיני דיסק לפחות זה איטי מאוד בגלל ההיפוך אני לא יודע איך זה כאן בלי היפוך.

gt-master

New member
יש לך טעות>>>

בכל מקום מדובר על הפורמט הישן ATRAC3 שהוא באמת נחות יחסית. כיום יש להם את הATRAC3 PLUS שלא קראתי השוואות לגביו על מהשוואות שלי, הוא עולה על כולם (בטוח בתחום הביטרייט הנמוך) והיחיד שנשמע טוב גם ב 64KBPS

למעלה