המלצה חמה חמה חמה

prussak1

New member
המלצה חמה חמה חמה

שלום לכולם, אני וחברתי היקרה חזרנו היום מצימר מדהים והייתי פשוט חייב להמליץ עליו (בתור אחד שחיפש נואשות המלצות לפני שבועיים, אני יודע שהחשש מליפול על צימר גרוע הוא גדול). בכל אופן, מדובר בצימר של הגר ואבי ליפשיץ שגרים במתת. יש להם יותר מצימר אחד, אנחנו היינו ב"צמח בר" שהוא הצימר החדש שלהם ולהלן ההמלצה החמה: הצימר חדש ומטופח מאוד, יש בו ג'קוזי ענקי (ואני לא בחור קטן) שמשקיף על הר מתת, סאונה פינית בתוך הצימר עצמו, מקלחת ושירותים חדשים ונעימים, מערכת סראונד (שמים מוסיקה שקטה וזה יוצר אוירה מדהימה בכל הצימר) עם DVD וסרטים (עם כי עדיף שתביאו מהבית את הסרטים שלכם), וכמובן טלביזיה עם YES. בנוסף, תנור עצים שחימם אותנו מאוד ויצר אוירה כיפית במזג האויר הקר של הצפון הגבוה. המטבחון מאובזר מאוד ואפשר לנו להכין ארוחות ערב מלאות - מקרר, פלטות לחימום, מיקרו. וכמובן לא אשכח את הפינוקים הקטנים שעושים את האירוח - עוגיות וזיתים מעולים מעשי ידי המארחים, נרות ותמציות ריח טוב, חלוקים ומגבות מפנקים (באמת נעימים), קפה, תה וחלב ואפילו צמחים להכנת חליטת תה. בקיצור, היה שווה כל שקל, נהנינו מאוד והזמן טס לו. אם אתם זוג צעיר (כמונו) שמחפש מקום מפלט ובעיקר פרטיות נטו וזמן אייכות אחד עם השני בתנאים הכי מפנקים שיש- מצאתם את המקום הנכון. אני מודע לתופעה שיש אנשים שמנסים לעשות פרסומת לצימרים מסוימים ומפארים אותם בפורום בלי קשר למציאות. אני רוצה להבטיח לכם שלא מדובר כאן בפרסומת, אלא בחוות דעת כנה ואמיתית והייתי שמח להעביר את הממלצה שלי לאחרים, בעיקר כי אני מזדהה עם ההתלבטות המייאשת של תהליך בחירת הצימר. מי שירצה פרטים נוספים מוזמן לשלוח לי מסר אישי או להגיב להודעה הזו ואני אשמח להרחיב בכל שאלה. תהנו אסף

למעלה