המלצה חמה למעבדה ניסויית שנה הבאה

המלצה חמה למעבדה ניסויית שנה הבאה

אהלן אהלן! יש לי המלצה חמה לכולם לקורס של מעבדה ניסויית
תקראו את פרק 2 בספר של שיטות מחקר -לפני- שמתחילים לעבוד: זה קצר, כתוב מאוד פשוט, ומכיל הרבה טיפים, עצות ורעיונות לגבי איך לחפש מקורות. על מבנה העבודה ידברו איתכם מספיק בקורס, אבל על חיפוש מקורות לטעמי, לא מספיק (אם בכלל ... ). בכל אופן אל התובנה הזאת עדיף להגיע לפני כל העמל והיזע שתשקיעו במעבדה ולא בסוף השנה כשאתם באים ללמוד למבחן בשיטות מחקר ופותחים את הספר בפעם הראשונה השנה ...

את הספר ניתן להשיג

או באקדמון (אם כי זה לטעמי במחיר מופקע) או ברכישה מרוכזת (שעליה אתם להתארגן בעזרת נציג השנתון שלכם) או יד שניה (ואנשים בשנתון שלי לקראת תחילת השנה בטוח יתחילו להציע) או בסיפריה (אם כי שם אי אפשר לשמור אותו לנצח
) ויש גם תרגום/מקראה באגודה, אבל אני באמת לא יודעת מה טיבה והאם בכלל בחרו לתרגם את כל החלק הזה בפרק 2 ככה שאני לא מתחייבת ... העניין עם הפרק הזה הוא שהוא מאוד מועיל כשבאים לחפש מקורות וחומרים, אבל לא ממש רלוונטי למבחן בסופו השנה ... ואני יודעת שעל כל חומר קריאה אפשר להגיד שהכי טוב לקרוא אותו במקביל לשיעורים וכמה שיותר מוקדם וכו' ... כולנו אומרים את זה אבל לא עושים את זה .... אבל במקרה הספציפי הזה, לדעתי הפרק עושה שירות גם למי שלא כל כך יודע איך לעבוד עם מאגרים למינהם (טכנופובים וכו') וגם לאנשים שמחשיבים את עצמם ספצים הוא יכול לחדש ולתת כיוונים חדשים,ולהתרחב זה תמיד טוב.

למעלה