המלצה חמה לשוק איכרים במושב רמות מאיר

maestro9

New member
טיול אתגרי לנחל אשלים

למטיילים שלום בשבת הקרובה יתקיים טיול הרפתקני לאחד הנחלים המרשימים בארץ- נחל אשלים. הטיול מוגבל בכמות המשתתפים ! מי שחפץ בחוויה מיוחדת מוזמן להרשם בהקדם. http://www.eretz-hatzvi.co.il/81845/טיול-לנחל-אשלים להתראות צביקה

maestro9

New member
שביל ישראל

להולכים שלום! זה הזמן להגשים חלום ישן לחצות את הארץ לאורכה מתל דן בצפון ועד אילת בדרום. ללכת במסלול שהפך לאבן שואבת לרבים וטובים שבלעדיו אהבת הטבע והטיולים אינה שלמה. אני מתכוון ל "שביל ישראל". מאחר ואני הלכתי והולך לאורכו של השביל החלטתי להרים את הפרוייקט ולעזור לכל החולמים והחולמות שבשל אילוצים כאלה ואחרים לא ממשו חלום. כל הבעיות הטכניות והלוגיסטיות יקבלו מענה, בנוסף ואולי הדבר החשוב ביותר. תשולבנה הדרכות לאורך המסלול תוך התייחסות הן לאתרים בהן נפגוש בדרך והן התייחסות לסביבה על כל היבטיה: צמחיה, גיאולוגיה, זאולוגיה, היסטוריה ותנ"ך. מובטחת למצטרפים חוויה בלתי נשכחת עם ערך מוסף גבוה למעט ההליכה. באם ימצאו במרחב אתרים חשובים כאלו ואחרים שאינם נמצאים על השביל עצמו, לא נחמיצם. תוך שמירה על התוואי המקורי של השביל. התכנון לקיים את הטיולים אחת לחודש מותנה בתנאי השטח ובמזג האויר. אני מזמין אתכם, כל אחת ואחת הרוצים לממש חלום ישן והחושבים ומרגישים עצמם כמיטיבי לכת להצטרף אלינו במסע הארוך. להתראות בשביל ישראל. צביקה

meir234

New member
תערוכת אירועים בצפון קניון העמקים עפולה

26-27.2.2010 הכניסה חינם

adii21

New member
המלצה חמה לשוק איכרים במושב רמות מאיר

מומלץ ביותר שוק איכרים במושב רמות מאיר בין רחובות לרמלה על כביש 40 שילוט באיזור מימרחים, שמן זית , דבש, יין בוטיק, ירקות פירות. עוגיות בכל שישי בבוקר משעה 8:00 עד שעה 15:00

razc

New member
../images/Emo104.gif שביל ישראל מזווית אחרת ../images/Emo104.gif

רציתי להזמין אתכם לקחת חלק במסע מדהים שמתחיל בקרוב מאוד ב 25.2.2010 אנחנו יוצאים למסע מרגש של יצירת מציאות חדשה במסע הזה אנחנו זורעים בדרך זרעים של אהבה, אחווה, שמחה ,דו-קיום, אקולוגיה ושלום. בהתכווננות לשינוי חברתי וסביבתי זוהי פעולה פרקטית שמטרתה להעמיק ולהפיץ את המודעות של אהבה בתוכנו ובתוך כל מי שמסביבנו וכל מי שנפגוש בדרך. המסע מאילת ועד דן מהווה הזדמנות מיוחדת להתוודע לטבע, לאנשים חדשים ולעצמנו דרך הליכה, שיחה, עבודה, אכילה, נגינה וחגיגה משותפת. המסע מורכב מימי הליכה רבים בשביל ישראל, ארוחות משותפות במעגל, מוזיקה חיה וספונטנית בערבים, מחנה לינה משותף, יוזמות של ההולכים, מצעדים צבעוניים בערים, חגיגות וכל מה שרק נרצה ליצור. כולם מוזמנים להצטרף למסע את/ה יכול/ה להיות חלק מזה בכל דרך שתרצי/ה ללכת, לדבר, לרקוד, לנגן, לשיר, להתנדב, לתרום, ללמוד וליזום Walk About Love היא קבוצה פתוחה לכולם, בינלאומית וא-פוליטית של אנשים הפועלים ליצירת מציאות של אהבה, שמחה, שלום ואקולוגיה הקבוצה פועלת משנת 2006 ורשומה כעמותה ללא מטרות רווח במרץ 2009 יצאנו למסע מדהים של שלושה חודשים וב 25.2.2010 אנחנו יוצאים שוב למסע מרגש של יצירת מציאות חדשה פרטים נוספים באתר: www.walkaboutlove.org.il הנה סרטון קצר מהמסע הקודם: Out and About trailer אז בואו ללכת על אהבה....

איזה כייף לכם ../images/Emo140.gif

כל הכבוד על היוזמה
לטייל בארץ תקופה ארוכה והתוספות שמעבר, החלום שלנו.
לדאבוני ישנם כרגע מחוייבויות אחרות שלא יאפשרו. תהנו תהנו ותהנו.

ממממ לא הבנתי

איך אתם א פוליטים ומדברים על שלום ודו קיום לי זה נישמע פוליטי משהוא לא שאני נגד דו קיום ושלום ואהבה חלילה וחס אבל אני נגד אי דיוקים

razc

New member
זה הרבה יותר פשוט מפשוט

לא חייבים להצטרף לכל המסע. פשוט לוקחים יומיים חופש מהעבודה, מחברים אותם לסופ"ש ובאים לקטנה. במהלך המסע ניתן יהיה להתעדכן באתר ובטלפון לגבי מיקום הקבוצה ולבוא מתי שמתאים. אפשר אפילו להגיע עם רכב, להחנות אותו בבוקר בנקודת היציאה ובערב יקחו אתכם אליו בחזרה.

benny2630

New member
אטרקציה מיוחדת במינה משגעת את המדינה

חשבתם שראיתם את כל האטרקציות באילת? אז עוד לא ראיתם כלום

מפרגן על הפרסום והכל

אבל אם כבר "מדריך" לפחות תן קישור לזה של כאל, כבר יותר אובייקטיבי/חסכוני.

למעלה