המלצה חמה מאוד לבעלי SK... כנסו

phingy

New member
המלצה חמה מאוד לבעלי SK... כנסו

באתר של טאואר רקורדס של הורדת צלצולים לאורנג´ וסלקום אפשר לשמוע את כל המנגינות במידי ואפילו להוריד אותן למחשב בקלי קלות: לכו לאתר המצורף ותבחרו כל שיר שתרצו, לחצו עליו ותבחרו לשמור את הקובץ במחשב (אפשר גם לשמוע ישירות ע"י "פתח" ואח"כ להוריד). הקובץ הנשמר הוא בפורמט מידי, שתוכנת הדאטה מנג´ר קוראת בלי בעיה, פשוט תפתחו את הקובץ בתוכנה והרי לכם צלצול! הסוף לחיפושים ברחבי האינטרנט האין סופי אחר צלצולים! כמובן שאתם יכולים לערוך את המנגינה, לשנות כלי נגינה, (ברירת המחדל היא פסנתר נדמה לי) ולעשות כל שברצונכם, תהנו . פינגי

phingy

New member
תגידו לי אנשים מה קרה לפורום?!?!?!../images/Emo5.gif

ברצינות! מה קרה לכם אנשים כל מה שמעניין פתאום זה רק קרינה וקרינה וקרינה?! לפני כמה זמן בעלי SK היו פה בטירוף מחפשים בכל חור ברשת מנגינות לפלאפון ולא מצאו אפילו מקום אחד אז אני בא ומספר פה משהו שאמור לעזור להרבה אנשים, אז זה היחס? אפילו תגובה אחת מסריחה לא מקבל?! שלא תחשבו שאני עצבני או נעלב או משהו שלא עונים לי אבל זה הפסד שלכם! ככה הפורום יתדרדר לאט לאט ויהפוך להיות כמו שהפורום בוואלה הפך להיות.

d@r121

New member
don´t worry

עכשיו הפורום מדבר על הקרינה זה הנושא החם ביותר כרגע אחר כך אני חושב יחזרו למכשירים הרגילים שמור את הקישור ובבוא היום פרסם אותו קרינה זה רק נושא חולף ד
ר

ashomer

New member
לא נכון

אנחנו עדיין מחפשים מנגינות בכל חור פשוט אין חדש... תודה על ההצעה - מאד יעיל!

למעלה