טעמתי אצל ההורים בשבוע שעבר, אהבתי והזדרזתי להכין גם עבורנו לשבת.
טעים!!!
הכנתי ככתוב, קצת שיחקתי (לא בכוונה ) עם הכמויות:
כרובית בטטה ברוקולי וחצילים בתנור, תבשילים וחלומות
רשימת מרכיבים:
2 גבעולי ברוקולי (אפשר יותר)
1 כרובית בינונית
1 חציל
2 בטטות
1 כפית מלח
2/1 כפית פלפל שחור
1 כף אבקת מרק בצל
2 כפות שמן
אופן ההכנה:
מדליקים תנור ל – 200 מעלות.
בסיר גדול על להבה בינונית מחממים הרבה מים. בינתיים, עד שהמים מגיעים לרתיחה מפרקים כרובית ו – 2 גבעולי ברוקולי לפרחים. מכניסים את הפרחים לסיר, מבשלים 10 דקות, מסננים מנוזלים ומניחים בצד.
חותכים חציל ו – 2 בטטות לקוביות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. מוסיפים את פרחי הכרובית והברוקולי, 2 כפות שמן, 1 כף גדושה אבקת מרק בצל, 1 כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור ומערבבים היטב.
מכניסים לשלב האמצעי בתנור וצולים כ – 35 דקות / עד שהירקות רכים ומעט מושחמים.
טעים!!!
הכנתי ככתוב, קצת שיחקתי (לא בכוונה ) עם הכמויות:
כרובית בטטה ברוקולי וחצילים בתנור, תבשילים וחלומות
רשימת מרכיבים:
2 גבעולי ברוקולי (אפשר יותר)
1 כרובית בינונית
1 חציל
2 בטטות
1 כפית מלח
2/1 כפית פלפל שחור
1 כף אבקת מרק בצל
2 כפות שמן
אופן ההכנה:
מדליקים תנור ל – 200 מעלות.
בסיר גדול על להבה בינונית מחממים הרבה מים. בינתיים, עד שהמים מגיעים לרתיחה מפרקים כרובית ו – 2 גבעולי ברוקולי לפרחים. מכניסים את הפרחים לסיר, מבשלים 10 דקות, מסננים מנוזלים ומניחים בצד.
חותכים חציל ו – 2 בטטות לקוביות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. מוסיפים את פרחי הכרובית והברוקולי, 2 כפות שמן, 1 כף גדושה אבקת מרק בצל, 1 כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור ומערבבים היטב.
מכניסים לשלב האמצעי בתנור וצולים כ – 35 דקות / עד שהירקות רכים ומעט מושחמים.