מזמן לא ניסיתי מילוי חדש לעוגת שמרים ועוד יותר מזמן לא התלהבתי ממילוי חדש.
ביום חמישי, כשהכנתי שמרים לאפיה במידה והחייל הטירון יגיע (הוא הגיע!) החלטתי שלא בא לי נוטלה.
דפדפתי קצת בשמרים של קרוטית והמלית הזו צדה את עיני.
ניסיתי- פצצת שוקולד, מרקם רך יותר ממלית נוטלה. ממש ממש אהבנו!
לבצק השתמשתי כרגיל במתכון של יפנית.
זה המילוי, של קרוטית כאמור:
למילוי:
50 גרם חמאה
180 גרם סוכר חום בהיר (דמררה)
100 מ”ל (1/2 כוס) שמן קנולה
1/2 כפית קינמון
3 כפות גדושות ממרח שוקולד (השחר/נוטלה)
90 גרם (5 כפות גדושות) קקאו איכותי
לפיזור: 200-250 גרם שוקולד צ’יפס מריר ואפשר גם טבלת שוקולד חתוכה לחתיכות קטנות עם סכין
פצצה!
ביום חמישי, כשהכנתי שמרים לאפיה במידה והחייל הטירון יגיע (הוא הגיע!) החלטתי שלא בא לי נוטלה.
דפדפתי קצת בשמרים של קרוטית והמלית הזו צדה את עיני.
ניסיתי- פצצת שוקולד, מרקם רך יותר ממלית נוטלה. ממש ממש אהבנו!
לבצק השתמשתי כרגיל במתכון של יפנית.
זה המילוי, של קרוטית כאמור:
למילוי:
50 גרם חמאה
180 גרם סוכר חום בהיר (דמררה)
100 מ”ל (1/2 כוס) שמן קנולה
1/2 כפית קינמון
3 כפות גדושות ממרח שוקולד (השחר/נוטלה)
90 גרם (5 כפות גדושות) קקאו איכותי
לפיזור: 200-250 גרם שוקולד צ’יפס מריר ואפשר גם טבלת שוקולד חתוכה לחתיכות קטנות עם סכין
פצצה!