michalgad1
New member
המלצה חמה משבת עוף בבירה, אננס וירקות
שוקי עוף בבירה ואננס מנה מושקעת בכלום מאמץ. שוקיים צלויים מתקתקים עם תפוחי אדמה וגזר דנה אלמוסני | אוכל טוב | פורסם 30/08/13 16:25:45 צילום: אפיק גבאי 88% אהבו, מה דעתך? אוהב לא אוהב זמן הכנה יותר משלוש שעות זמן עבודה עשרים דקות כשרות כשר בשרי רמת קושי כל אחד יכול מרכיבים (10 מנות): 20 שוקי עוף 330 מ"ל בירה כהה 5 שיני שום, קצוצות מעט שמן, לטיגון 850 גרם אננס, חתוך לקוביות (קופסת שימורים אחת גדולה) 500 גרם תפוחי אדמה קטנים 10 גזרים קטנים, קלופים מלח פלפל שחור 5 ענפי תימין אופן ההכנה: 1. משרים את שוקי העוף בבירה למשך לילה (לא שופכים את הנוזל). 2. מטגנים את השום בסיר כדקה, מוסיפים את שוקי העוף (ללא הבירה) ומטגנים עוד 5 דקות. 3. מוסיפים לסיר את האננס (לא שופכים את הנוזלים!), תפוחי האדמה, הגזרים והתבלינים ומטגנים 5 דקות נוספות. 4. מוסיפים את הבירה וכוס וחצי ממיץ האננס שבקופסת השימורים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כשעה.
שוקי עוף בבירה ואננס מנה מושקעת בכלום מאמץ. שוקיים צלויים מתקתקים עם תפוחי אדמה וגזר דנה אלמוסני | אוכל טוב | פורסם 30/08/13 16:25:45 צילום: אפיק גבאי 88% אהבו, מה דעתך? אוהב לא אוהב זמן הכנה יותר משלוש שעות זמן עבודה עשרים דקות כשרות כשר בשרי רמת קושי כל אחד יכול מרכיבים (10 מנות): 20 שוקי עוף 330 מ"ל בירה כהה 5 שיני שום, קצוצות מעט שמן, לטיגון 850 גרם אננס, חתוך לקוביות (קופסת שימורים אחת גדולה) 500 גרם תפוחי אדמה קטנים 10 גזרים קטנים, קלופים מלח פלפל שחור 5 ענפי תימין אופן ההכנה: 1. משרים את שוקי העוף בבירה למשך לילה (לא שופכים את הנוזל). 2. מטגנים את השום בסיר כדקה, מוסיפים את שוקי העוף (ללא הבירה) ומטגנים עוד 5 דקות. 3. מוסיפים לסיר את האננס (לא שופכים את הנוזלים!), תפוחי האדמה, הגזרים והתבלינים ומטגנים 5 דקות נוספות. 4. מוסיפים את הבירה וכוס וחצי ממיץ האננס שבקופסת השימורים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כשעה.