המלצה חמה משבת. פאי רועים ישראלי. יצא משובח

דקל נור*

Well-known member
לגזור ולשמור
מה הופך אותו לחגיגי? היין האדום? אני עושה בהצלחה בלי הסילאן והיין.
 

michalgad

Active member
מה הופך אותו לחגיגי? היין האדום? אני עושה בהצלחה בלי הסילאן והיין.
שילוב של הבשר האיכותי ( צלעות ולא טחון) וכמובן תוספת היין והסילאן. כמובן שאפשר להכין בהרבה דרכים. זו יצאה טעימה ומשובחת במיוחד
 

אפיהיל

New member
מתכון של עז תלם
עבורי הוא מדהים. מתכונים מוצלחים עם הסברים וטיפים חשובים שמועילים גם במתכונים אחרים
תודה!
 

michalgad

Active member
נרשמתי לסדנת בישול שלו השבוע. יש לו סדנאות במחיר 50 שקל שזה נראה לי ממש סביר
 
למעלה