המלצה חמה על הדיסק של מה קשור!!!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
המלצה חמה על הדיסק של מה קשור!!!

חבר'ה קניתי את הדיסק באילת ונהניתי ממנו מאוד!! בלי קשר לזה שדודו טסה הפיק, עיבד, ניגן (ואפילו עשה קולות בחלק מהדיסק..) את כל הדיסק! בדיסק יש 14 קטעים בסדר הנ"ל: 1. תתנו לו צ'אנס (המדהים!) 2. פגישה עיוורת (מערכון מתוך הופעה שלהם - קורע!!!) 3. לעוף איתך (שכתב אהוד מנור ז"ל) 4. מזגן (פארודיה על היהודים חחח) 5. חוזר לסיני (שיר בסגנון מוש בן ארי ושילבו בו משפטים משירים של מוש.. - שיר מומלץ!) 6. אל תפחד (השיר שאני הכי אוהב.. מאוד מאוד מומלץ!!! - אימא של ציון גם שרה פה חח) 7. חתולים כחולים (פארודיה על שלמה ארצי חח) 8. מצילים (מערכון מתוך הופעה שלהם) 9. צב בלי בית (דודו פותח את השיר וגם שר בהמשך השיר..) 10. רוקי מאונטן (שיר בסגנון קאנטרי באנגלית חח מצחיק..) 11. מזגן (גרסה אקוסטית לשיר 4..) 12. עצרת שלום (מערכון מתוך הופעה שלהם) 13. ממש כמו (גם שיר מקסים..) 14. פיספוסים (משהו שעוד לא עשו באף דיסק.. הם הכניסו פספוסים מההקלטות שלהם חחח קורע מאוד..) הדיסק עולה 40 ש"ח, ו-30 ש"ח באילת ולדעתי הוא שווה הרבה יותר.. אז תקנו מאוד מומלץ! (ולא להוריד מהאינטרנט! לא צורבים ישראלי!!!!) :)

שלקוששש

New member
ארתורררררררררררררר

אחלה דיסק באמת..ולא רק כי יש לדודו יד בדבר אבל גם... אני יקנה אותו במשכורת בע"ה בהתיים תנו לו צאנססס

shanki banki

New member
באמת נשמע נחמד..

דווקא ראיתי אותו בחנות דיסקים, והוא היה נראה קצת מעפן.. ולמען האמת, לא ראיתי שדודו טסה גם שותף בו. אבל עכשיו אחרי מה שאתה אומר, הדיסק באמת נראה אחלה, ונראה אולי אני אפילו אקנה אותו..

RTur

New member
תקנה תקנה!

הדיסק שלהם זה הדיסק הכי גאוני ששמעתי בזמן האחרון חח..

shanki banki

New member
התכוונת-

תקני, תקני!! אבל בסדר, תודה. אולי אני באמת אכן אקנה..

למעלה