המלצה חמה על הרב וצוהר

shelycat

New member
המלצה חמה על הרב וצוהר ../images/Emo45.gif

לכל מי שעוד לא בחרו רב רציתי להמליץ על הרב שחיתן אותי שמו שי פירון מצוהר (הבנתי שהוא גם איזה קודקוד שם) שעשה לנו חופה שהתיישבה עלינו בול, הגענו אליו לשיחת הכרות בהתחלה והיה מאוד נחמד, בנוסף אחרי שהבאנו את הכתובה נפגשנו שוב ועברנו עליה כדי שנבין בעצם את המשמעות שלה ואז קבענו את הסכומים בכתובה ומילאנו בה את כל מה שצריך-הרב שלנו חושב שהאישה צריכה להיות מעורבת בזה ולא שהחתן והגברים רגע לפני החופה יעשו מה שבא להם, למרות שברמה כלכלית לכתובה אין ערך היום. בנוסף הרב שלנו לא קורא בקול רם בחופה את הסכום אלא אומר בסכום שנקבע בינהם או משהו כזה כך שזה לא הופך למין התרברבות זולה. הוא גם מעודד להוסיף מחוות (כמו שיר שהחתן שר לכלה) וגימיקים אישיים כדי שהחופה תשקף את המתחתנים ולא תהיה שבלונית ורגילה. אנחנו הבאנו כוס קידוש מיוחדת שנמצאת במשפחה כבר 7-8 דורות ובעלי ענד בזמן החופה את טבעת הנישואין של סבא של אבא שלו. החופה עצמה היתה נעימה ומרגשת (וגם קצת מצחיקה...היתה פאשלה קטנה של אמא שלי) וכמו שהרב שלנו אומר חופה צריכה להיות באורך שהישראלי הממוצע מסוגל לשמור על ריכוז שזה 12-14 דקות כמו המרווח בין סט פירסומות אחד לשני בערוץ 2. נ.ב. אחרי החתונה סיפרו לנו חברים מביני עיניין שלרב שלנו יש גם כינוי "הרב עם הגיטרה"

ממי*

New member
החופה מדהימה איפה התחתנתם ???

מי עיצב אותה ? איך מגיעים אל "הרב עם הגיטרה" ?

shelycat

New member
על החופה ושאר ירקות... ../images/Emo99.gif

התחתנו בשרתון סיטי טאואר שמורכב משלוש אולמות:אולם קבלת פנים עם אפשרות לפתוח דלתות למרפסת גדולה מדהימה, אולם חופה שנותן אווירה מדהימה ומלכותית, ואולם "אוכל" מרכזי ע-נ-ק עם כיסאות עץ מרופדים ובשטח של השולחנות יש אפילו שטיחים פשוט משהו אחר.... את העיצוב עשו האנשים של במושב עיצוב ארועים (הם גם נחשבו למעצבי הבית אבל לא מחויבים לגביהם) ואני מאוד לא ממליצה אליהם: היו בעיתיים ולא עמדו בהתחייבויות החוזה שסגרנו בחלק מהדברים (כי תפסנו אותם בזמן אז לא היו פאשלות גדולות). לגבי הרב שלנו שמו שי פירון הוא גר נדמה לי באריאל, אבל הוא מנהל בית ספר או משהו כזה בבית ספר ישורון בפתח תקוה והמספר שלו הוא 03-9338267 אתם תדברו קודם עם שרי (SARY) המזכירה שלו, הוא מאוד עסוק אבל לא להתייאש כי הוא שווה את זה.

למעלה