המלצה חמה על ממרח שעועית לבנה
מאתמול, פשוט תענוג
מה עשיתי?
כוס שעועית לבנה קטנה שרתה במים במשך 48 שעות, המים הוחלפו מספר פעמים כמובן.
אחר כבוד בושלה בסיר לחץ שעה במים פי שלוש מכמות השעועית.
סוננה.
הוכנסה למעבד מזון בליווי של- כף כמון טחון, 4 שיני שום, שליש כוס טחינה גולמית, מלח גס,6-7 גבעולי סלרי בהירים ולא סיביים.
תענוג של ממש. תנסו. זה נאכל אצלנו עם לחמניות תוצרת בית וסחוג תוצרת בית וגם לצד סלט ירקות קטן קטן צבעוני וגם ליד סלק וגם ליד קציצות מאש ופטריות. זה פשוט הולך עם כל דבר.
שווה.
מאתמול, פשוט תענוג
מה עשיתי?
כוס שעועית לבנה קטנה שרתה במים במשך 48 שעות, המים הוחלפו מספר פעמים כמובן.
אחר כבוד בושלה בסיר לחץ שעה במים פי שלוש מכמות השעועית.
סוננה.
הוכנסה למעבד מזון בליווי של- כף כמון טחון, 4 שיני שום, שליש כוס טחינה גולמית, מלח גס,6-7 גבעולי סלרי בהירים ולא סיביים.
תענוג של ממש. תנסו. זה נאכל אצלנו עם לחמניות תוצרת בית וסחוג תוצרת בית וגם לצד סלט ירקות קטן קטן צבעוני וגם ליד סלק וגם ליד קציצות מאש ופטריות. זה פשוט הולך עם כל דבר.
שווה.