המלצה חמה על מרונו ולוסו - מעריב

המלצה חמה על מרונו ולוסו - מעריב

לחברי הפורום - שבוע טוב. אני לא יודע מה אתכם. לי אין דרך להתעדכן על מה שקורה בתחום המוזיקה הברזילאית אלא מתוך מה שאני קורא בעיתון מעריב ו/או שומע בתכנית " רדיו ריו" ב 88 אף אמ (וכמובן, מתוך שיחות שלי עם עליזה, המוכרת המבינה עניין בסניף "טוור רקורדס" בקניון איילון - תודה לך על הכל). בעיתון מעריב של סוף השבוע יש המלצה על אלבום של מרונו ולוסו עם הרכב שנקרא: " מרונו ולוסו + 2". נכתב על הדיסק שהמוזיקה מיוחדת באמת - למישהו יש פרטים? זה אלבום חדש? מה יש שם בעצם? ועוד משהו - האם יש תוכניות רדיו של מוזיקה ברזילאית, מעבר לתוכנית " רדיו לטינו" המשודרת ביום ו ב 10 בבוקר ב 88 אף אמ? אשמח לקבל תגובותיכם. נעם.

shellyland

New member
MORENO VELOSO

מורנו ולוזו הוא בנו של קאיטנו המופלא. אני לא מכירה את האלבום המדובר, אבל ניתן לשמוע אותו בדיסק Bossa Nova Lounge שהוציאה חברת NMC. לגבי מקומות נוספים בהם ניתן להתעדכן - 88FM משדרים די הרבה מוזיקה ברזילאית גם בתכניות אחרות ולא רק בימי שישי. לרדיו ירושלים יש תכנית של מוזיקה לטינית, אבל יש בה יותר סלסה ופחות מוזיקה ברזילאית (אם כי לפעמים יש דברים לא רעים). וכמובן - בקישורים של הפורום ניתן למצוא תחנות רדיו מברזיל שמשדרות אונליין. ועליזה מטאואר רקרודס - היא כבר חברה בפורום הזה? אם לא, למה אתה מחכה? הזמן אותה, ומהר!

למעלה