המלצה חמה ....על ספר לילדים..ששמו..

כותבת לכולכם.....בואו ותקראו...כדאי

ילד של אמא... כתבה: צרויה שלו איירה: כריסטינה קדמון הוצאת כתר. ``כשאימא מעירה את גור, היא שואלת אותו: מי הילד הכי אהוב בעולם? והוא ממלמל בעינים עצומות : אני. כשהם עומדים במקלחת ומצחצחים שיניים מול הראי באמבטיה, היא שואלת אותו: מי הילד הכי יפה בעולם? והוא מניף את מברשת השיניים וצועק אני ... למחרת בצהרים, כשאימא באה לקחת אותו, היא מופתעת למצוא אותו מחכה לה מחוץ לגן, התיק על כתפיו,ומיד מושך אותה אל המכונית , ואימא לא מבינה מה קורה לו. היא לא יודעת שגור מפחד שהיא תראה ציורים של ילדים אחרים על הקיר ותגלה שהם מציירים יותר יפה ממנו. מפחד שהיא תראה את נועה עומדת לידו ותגלה שהיא גבוהה ממנו. שהיא תראה את מיכאל משחק איתו ותגלה שהוא יותר יפה ממנו. והכי הוא מפחד שאם אמא שלו תגלה שהוא לא הילד הכי חכם והכי גבוה והכי יפה. היא כבר לא תאהב אותו הכי בעולם. ואימא אומרת : אין באמת הכי מוצלח. כל אחד יותר טוב בכמה דברים ופחות טוב בדברים אחרים. אבל את תמיד אומרת שאני הכי בעולם, אז את משקרת ! גור כועס, ואימא מתפלאה,אני ? מה פתאום? אני לא משקרת, בעיני אתה הכי חכם והכי יפה והכי מקסים, בגלל שאני אוהבת אותך הכי בעולם. וגור מניח את שארית הפיצה על השולחן ומתיישב על הברכיים של אמא. ושולח מבט מלא גאווה אל הילד עם הנזלת, כי פתאום הבין שזה באמת לא משנה אם הוא קצת פחות גבוה מנועה או פחות חזק מאיתמר, הרי אימיא אוהבת אותו בדיוק כמו שהוא, וגם הוא בעצם לא רוצה להיות כמו אף ילד אחר``. * נכון לפעמים אנחנו עושים ואומרים דברים מהלב ,והילדים שהם מאוד חכמים, פירושיהם. שלכם אשת המסתור ורעם**

עופריקו....חבר ייקר......

עופריקו חבר טוב וייקר.... ספר זה מומלץ מאוד. כדאי לקרוא אותו ... ולקנות אותו לילדנו. ומה שלומך חמוד? שלך אשת המסתור ורעם**

למעלה