המלצה חמה - The Echo Nest

silver jew

New member
המלצה חמה - The Echo Nest

עוד אחד ממיני הפרויקטים שאמורים להתאים את המוזיקה שאתם רוצים לשמוע לטעם שלכם, לי זה עובד - The Echo Nest שאליו נרשמתי מזמן ושכחתי מזה- יצא בגרסת בטא מצוינת (והוא גם מתחבר לטעם שלכם ב-LastFM אם יש לכם) - בכל מקרה, אני ממש מרוצה - אפשר לשמוע רק אומנים שאוהבים, אומנים מומלצים, מיקס - הוא גם ממליץ על קליפים וכו' - ממש, ממש כייפי. הוא סורק את הרשת ומוצא דברים מלהיבים... הוא שם לי את Hollyowood Gem של Long Fin Kille ואז את Freewheel של Team Dresch ואז את There is a place של הסילבר ג'וז... ואז הוא שם לי (מבלי שדירגתי קודם) את Half Japanese, Can, Galaxie 500, Thinking Fellers Union Local #282 וגם את Heavy Vegetable. טעם טוב יש לי, אם זה מה שהוא ממליץ. אפשר גם לבקש שימליץ על אומנים מוכרים יותר או על אומנים מוכרים פחות. די ממכר.

silver jew

New member
מה, לא מקשיבים למה שאני אומר?

גם כשאני אדום...

silver jew

New member
כן!

לא ייאמן שמישהו ירצה להגיע לב"ש עבור הופעות מעניינות! אבל יש כאן את "עשן הזמן" שזו חנות ספרים עם קצת שתיה שמביאה המון הופעות שוות בעלות כמעט חינמית והזוג שמנהל את המקום פשוט מקסים - השנה ראיתי שם את דיויד פרץ, קטמין, polvere והיו המון דברים טובים שפספסתי, כדאי להתעדכן בלוח ההופעות במיי-ספייס - זה מתעדכן די הרבה.

silver jew

New member
חס וחלילה!

מגיל הזחילה ועד גיל הבליה. הלו! זה באר שבע פה! אני לא אוהב מקומות שמגבילים גיל - לא אהבתי את זה כאשר הייתי המוגבל וגם היום אני חושב שזה פויה. חוצמזה שאני כל הזמן שומע על פעילויות אומנות למיניהן במצפה. בכל מקרה את מוזמנת

silver jew

New member
וואלה, חשבתי כבר שרוב התושבים הם אומנים

ושזה מה שמעניין אותם, איך נקרא המקום? לפעם הבאה שאסע דרומה... זה קורה די הרבה.

l i o r a n g e

New member
מועדון הג'אז מצפה רמון?

ויכול להיות שתראה אותי שם. אני די שורצת. היום, נגיד, יש הופעה של פאניק משהו, לא התעמקתי יותר מדי אבל אני סומכת על ההנהלה שיהיה מגניב.

l i o r a n g e

New member
עקב יותר מדי מבחנים-

עצלנות וכאב גרון, לא הלכתי. אבל אני בטוחה שמי ששם נהנה

silver jew

New member
לא מקובל!

נו, את מתלוננת שאין הופעות ובסוף לא הולכת? יותר מדי מבחנים - זה עובר, כאבי גרון - תפסיקי לאכול מוצרי חלב, לא יהיה לך יותר כאבי גרון. עצלנות- לזה כבר אין לי פתרון.

l i o r a n g e

New member
../images/Emo10.gif

ברור שהמבחנים עוברים, הציון...פחות. אני לא אוכלת מלא מוצרי חלב, בעצם, זה ממש נדיר שאני אוכלת מוצרי חלב כי אני אוכלת בעיקר ירקות פחמימות ודגים. ו...עצלנות. כן, עצלנות. גם לא התחשק לי ללכת לבד

למעלה