המלצה חמה!!!

שבלולה2

New member
המלצה חמה!!!

טוב אז נכון שרונה ממש מעולה אבל כיון שהיא לא מופיעה (והאמת שבלי קשר) רצוי גם לראות הופעות אחרות אז שבוע שעבר הייתי באחת ההופעות היותר טובות בהן הייתי בחיי- מוניקה סקס הטריחו את עצמם לבוא לצפון ונתנו הופעה מעולה!!!! (מי שמכיר את פיטר שיגיד לו תודה מאנשיי הצפון) בקיצור אם יש לכם הזדמנות לכו - זה פשוט כייף טהור.

abarak88

New member
ב"שים--->08/03/2005 בבארקה

מוניקה סקס!!!! תזמינו כרטיסים מראש!!!

Hendrix5

New member
אמרתי במקרה שלהם

= של מוניקה סקס פשוט כי לא נראה לי שתהיה כזאת התנפלות על הכרטיסים או שזו רק אני :)

שבלולה2

New member
עצה מזקנה מלומדת נסיון

תשמעו אני אולי הולכת להשמע קצת מתנשא אז אני אבהיר בהתחלה שזה לא הרעיון. בתור אחת הזקנות כאן (אם לא הזקנה ביותר) אני אספר לך הנדריקס שפעם לפניי שנים כשאני הייתי בכיתה ז (1995-6) מוניקה סקס נחשבו לאחת הלהקות היותר טובות בארץ עכשיו אולי נראה לכם שאנו כבר זקנים מדיי ומבלים את זמננו בבית אבות אך מדיי פעם אנו שמחים לצאת לערביי נוסטלגיה מסוג זה ולחוש שוב צעירים ורעננים לכן אל תופתע אם כן יהיה קהל רחב בהופעה... מעבר לזה אני חייבת לציין שבהופעה שהייתי בה בצפון היה המון אנשים (וזה בהתחשב גם בעובדה שרק לפניי חודש יהלי סובול הופיע שם במופע אינטימי עם בערך אותם שירים) כמו כן מגוון הגילאים היה רחב ביותר משהו כמו 15 עד 60 אז נא לא לזלזל באחת הלהקות הטובות בארץ חוץ מזה זה הופעה ממש מעולה שירים של מוניקה מהימים ההם וגם יותר חדשים וכמובן שירים של פיטר רוט ושחר אבן צור (שנתן אחלה הופעה...בעיקר ב"ערומים"...) אז לכו!!!!!!!!!!!!1 הנאה מובטחת!!!! נ.ב שוב אני אציין שהקטע לעיל נרשם בהומור ולא מזלזול חס וחלילה!!!

Hendrix5

New member
אני בתתתתתתתתת...

איזה עצבים רר .. אני מודעת לזה שהרבה אוהבים אותם.. אבל להחשיב אותם לאחת הלהקות "הכי טובות בארץ".. זה לא קצת מופרך? אני אוהבת תשירים הישנים שלהם בעיקר.. ולא יודעת יש מצב שאני אלך להופעה אבל לא בגלל היסטריה או משו.. סתם כי אני אוהבת הופעות.. והתנפלות תהיה אולי כי הם לא הופיעו בב"ש יובלות.. אז מן הסתם

למעלה