המלצה חמה

המלצה חמה

היי לכולכן, רק רציתי להמליץ על ספר מעולה שראתי ממש בימים אלה, אני לא לאחר לידה אלא יש לי עוד זמן לפני ורוצה להוריד 7 קילו לפני שאכנס להיריון כדי לא להתחיל עם משקל עודף , אבל חשבתי שזה אולי יעניין גם אתכן. קניתי אותו ב- amazon וקוראים לספר : i can make you thin כתב אותו : paul mckenna , ואני חייבת לספר כי הספר הזה לי שמתעסקת באוכל כל היום עזר לי המון . הוא בעצם דוגל בארבע עקרונות: 1) לאכול רק כשרעבים . 2) לאכול מה שרוצים ולא מה שחושבים שצריך. 3)ללעוס לאט לאט את האוכל לפני הבליעה. 4)להפסיק לאכול ברגע שמרגישים שבעים אבל לא מפוצצים. עכשיו, אני קראתי את הדפים הראשונים וחשבתי שזו בדיחה, אני? איך אני אוכל לעשות את זה? אבל ארבע ימים לתוך הספר המדהים הזה (סה"כ 120 עמ') ואני פשוט בשוק מאיך שאני מרגישה , קודם כל ירדתי במשקל , דבר שני אני לא רעבה , האוכל לא שולט עליי אלא אני עליו , ויש לי שליטה מלאה במה נכנס לי לפה , אני מחליטה מה לאכול ואתן לא תאמינו אבל ברגע שאתן מחליטות מה לאכול ומה נכנס לכן לפה אז בצורה מאוד משונה מתחילים לאכול דברים בריאים. אני לא באובססיה הזו של מתי לאכול ואיך ומה ומה יהיה בארוע או במסעדה אלא באמת אוכלת רק כשאני רעבה ( יש ימים של 10 ארוחות קטנות או 4 גדולות יותר ואז אני משאירה אוכל בצלחת כי אני כבר ממש שבעה) אני מתעמלת המון וחייבת לציין שלי הספר עזר , יש שם כל מיני דוגמאות של נשים שהיו בשומרי משקל או דיאטות אחרות אבל רק עם השיטה הזו באמת הלך להן. אני מרגישה ממש טוב, כי אני פשוט לא בלחץ . יש שיסכימו עם הדברים יש לא אבל אין חכם כבעל הנסיון. ממליצה ממש בחום יום טוב , שירלי

למעלה