בשוםרסל מצאתי חציל מיוחד אשר הם קוראים לו חציל זברה החציל מוצק יותר מחציל רגיל ללא גרעינים ולדעצע טעים יותר גם בטיגון וגם כסלט לאחר צליה בשר החציל לבן כשלג וסלט החצילים במיונז מתקבל לבן כשלג(חשוב במיוחד לרומנים שביננו) בתמונה : כך הם נראים
לאחר הצליה יש לקחת בחשבון שמחיר ק"ג חציל זברה היה השבוע 8 שקל כמעט פי שניים מחציל רגיל אבל לדעתי שווה כל אגורה שבוע טוב ושנה טובה לכולם ועצמי אני מאחל ששנת 2009 תהיה השנה הגרועה ביותר של בחיים פוקסי
הצורה מעניינת, ת'אמת, חיכיתי שמישהו יכתוב עליהם. כרומני אני מודע לחשיבות ברמת הלובן. אולי עכשיו יהיה לי אומץ לקנות. הקניות הקודמות - אבטיח צהוב היה מוצלח, מלפפון לבן לא.