המלצה - טלפון ללקויי שמיעה

orend

New member
המלצה - טלפון ללקויי שמיעה

שלום, אני צריך, דחוף, המלצה לטלפון המתאים ללקויי שמיעה עם מכשירי BTE. רצוי אחד שאפשר לחבר אליו אוזניות, אם אפשר אז דרך בזקסטור. תודה! אורן. נייד- סמס : 569591 053

צלף

New member
הסתכל בסעיף "קישורים" בפס כחול עמוק

למעלה, ותגיע לסעיף מכשירי שמיעה ואבזרי עזר. לחברת מהלב יש מכשירי טלפון שאפשר לחבר אוזניות (וגם מצב T), גם לסלולרי של פלאפון אפשר לחבר דיבורית של מהלב, אני אישית שומע סביר ב- Samsong 620, בהצלחה...

eyal998

New member
אופיס דיפו

ממליץ לך לבדוק בחנויות אופיס דיפו, יש שם מבחר גדול של טלפונים שיש להם חיבור לדיבורית והיתרון הגדול שלהם הוא בכך שניתן לקנות הטלפון ובאם מחזירים אותו תוך שבועים מיום הקניה מקבלים את הכסף בחזרה (לא זיכוי). אני בדקתי והתנסיתי בצורה זו במספר טלפונים. אני לא ממליץ לך על טלפון מסויים מהסיבה שלכל אחד יש דרגת שמיעה שונה, ומה שמתאים לאחד לא מתאים לאחר, כך שחיוני להתנסות. דרך אגב, יש שם גם טלפונים אלחוטיים עם אפשרות חיבור לאוזניות. דרך אגב, אם מדובר בסלולרי, אזי ממליץ לקנות טלפון של חברת פלאפון, שיש לו פחות רעשי קרינה מאשר לאורנ'ג וסלקום.

ani Hayehida

New member
זהירות, לשים לב להפרעות בגלל תדרים!

אני יכולה להמליץ לך על טלפונים של "פנסוניק": יש דגם אחד שהוא אלחוטי עם שקע לאוזניות, והטלפונים של "פנסוניק" הם לרוב באיכות טובה (אלה המתקדמים יותר). בטלפונים אחרים יש בעיות של שמיעת צפצופים או זמזומים בגלל תדר שסותר את התדר של מכשיר השמיעה, אבל זה תלוי בסוג מכשיר השמיעה. אני רכשתי דווקא טלפון אלחוטי קטן של "סאות' בל", עם שקע לאוזניות, אך מוצאת שהשמיעה דרך האוזניות לא יעילה כל כך עם מכשיר שמיעה כשצריך להגביר את הווליום (אין לו הגברה משל עצמו וכשמגבירים את הווליום במכשיר השמיעה נוצר פידבק/ צפצוף), וגם בגלל שהתדר של הטלפון הזה הפריע למכשיר השמיעה הישן שלי. כללית, עם הטלפון הזה איני שומעת ברור כל כך כמו עם ה"פנסוניק", ומצטערת שהחלפתיו. העצה שקיבלת לגבי "אופיס דיפו" נכונה מאוד וטובה. לחברת "מהלב" אין שום מבחר, ומה שיש לה להציע יקר באופן יחסי למה שמצוי בשוק. ל"בזק" אין אפשרות לתת לך לנסות בבית, המכשירים שלהם עלובים, ואתה מסתבך בקניית מכשיר שלא תוכל להחזירו. לא כדאי. בהצלחה!!!

למעלה