המלצה לאוהבי התירס והגבינות :

shron17

New member
המלצה לאוהבי התירס והגבינות :

הכנתי מאפה תירס וגבינות ממש קל להכנה ומאוד טעים:
המצרכים:
כוס גרגרי תירס.
3 ביצים
3 כפות שמן זית
200 גרם קוטג'
5 כפות יוגורט
3 כפות קמח -מלא
1/3 כפית אבקת-אפיה
1/2 כפית מלח
מעט פלפל שחור
2 כפות שמיר קצוץ
כפית אבקת שום.(מי שאוהב.)
6 כפות גבינה צהובה מגורדת.
ההכנה:
1.מערבבים את כול המצרכים בקערה .
2.בתבנית אינגליש-קייק ,או תבנית חד פעמית קטנה-מרובעת מניחים ניר -אפייה משומן בכף וחצי שמן.
יוצקים לתוך התבנית את התערובת שבקערה.
3.אופים בתנור שחומם 10 דקות מראש 180 מעלות חום ,
לאפות עד שמזהיב (במשך 25 דקות בערך.)
הופכים לצד השני לעוד 10 15 דקות ,עד להזהבה, מוציאים מהתנור עד שמצטנן לטמפרטורת החדר ,ונהנים ממאפה קליל ומאוד וטעים.
מתאים ליד סלט-ירקות רענן ,עם זיתים.
אפשר לשמור במקרר עד 5 ימים .(במידה ויישאר משהו.)
מאפה טעים ,אצלינו מאוד אהוב על הגדולים ועל הילדים הקטנים שמגיעים לביקור.
תכינו ותהנו.
 
בוקר טוב לכוווווווווווולם .

לי אין חוויות מהמונדיאל, ומתוך בחירה .בשנת 2010 ביקרתי את הבת שגרה ביוהנסבורג. דרא"פ , הייתי בתקופה המקבילה למשחקים . שמענו הרבה שמחה ברחובות והרבה ווזוזלות ודגלים מונפים , אבל להסתכל ? אפילו לא בטל......יה . חזרתי לפני סיום המונ....ל,המטוס היה מלאאא גברים ישראלים , ולא ראיתי יותר מ10 נשים.
&nbsp
שרון, הבן שלי הכין אותן או שכמותן כלביבות לחג השבועות . היה מעולה . בעלי לקח השבוע את המתכון , אולי יעשה בו שימוש באחד מימות השבוע החלבי שבא עלינו לטובה .
&nbsp
יוליקה , האם שמעת , קראת משהו מבת חן? גם אריה כבר הרבה זמן לא נכנס, ואני מאוד מקווה ששפירא חזר בשלום .
שתהיה לנו שבת שלום, ואני אחפש מה לעשות עם הכרעיים שהפשרתי .
 

יוליקה

Member
מנהל
עדכונים...

שםירא חזר בשלום, כותב בפייסבוק אצל יהודית...
מבת חן לא שמעתי, ניסיתי לברר אבל לא הצלחתי...
אריה דווקא נכנס בשבוע שעבר...

היום קיבלתי בשורה עצובה...
העובד שפרש לגימלאות ואני החלפתי אותו בתפקידו - נפטר אתמול.
עבדנו יחד יותר מ-20 שנה... זה עצוב כששומעים על קולגה שנפטר.
יהי זכרו מבורך.
 
יוליקה


משתתפת בצערך
 
העתקתי מהפוסט שלי בפ|ייסבוק


ציפי ב החמודה
13/07/2018 | 18:12
על מה אני חושבת, אני לא חושבת, אני בטוחה, אני גאונה, התקשרתי לתמיכה טכנית מסויימת לבקשת עזרה, ענה לי שם מוקדן שהוא לא יודע איך לעזור לי, אז ברוב גאונותי, הצעתי
לו שיתייעץ שם עם מישהו שכן יודע ,הטמבל חזר אלי תוך חצי דקה עם תשובה שעזרה לי
שבת טובה
 

shron17

New member
זה מה שנקרא,המוקדן שהיה דרוש לו קצת מיקוד.

הזכרת לי מקרה עתיק יומין ,כאשר המוקדן לא ידע לתת פתרון טוב לבעיות האינטרנט שלי, ואז הוא אמר לי לרשום טלפון של המשרד ששם ישנו בעל מקצוע שמומחה בתחום שהוא יידע לפתור לחלוטין את הבעיה.
התקשרתי לטלפון שהציע לי המוקדן ,ושם השיבו לי מהר מאוד ,והבטיחו שישלחו אליי למחרת בבוקר בעל מקצוע-כשיגיע לבדוק את הבעיה מקרוב,ויהיה עליי לשלם דמי טיפול חד -פעמיים,בסכום סמלי בסך -.39 ש"ח, ויחייבו דרך כרטיס האשראי .שלי(סכום חד פעמי שלי זה נראה סביר בהחלט.)
למחרת חיכיתי חצי יום בבית ,כפי שהם ביקשו ,אמרו שהמומחה יגיע בבוקר ב -8:00 אבל זה לא קרה ,המומחה המובטח לא הגיע.
לאחר חודש קיבלתי חיוב בדף החשבון ע"ס -.468 ש"ח,שהם חייבו את חשבוני,לאחר בירור אתם הם אמרו שהיה מדובר על -.39 שקל תשלום חד פעמי,וזה מינוי לשנה ולא לחודש והתכוונו לחיוב מדי חודש -זה מינוי לשנה שלמה ולא לביקור בודד.
אולם,מכיוון שהמנהלת שוחחה גם עם בעלי ,וגם לו היא הסבירה שזה חיוב סמלי ביותר באופן חד פעמי בסך -39 ש"ח בלבד,אז ברור לשנינו לחלוטין שלא הייתה כאן אי -הבנה אלא תרגיל עוקץ.
בנוסף לכך הם המציאו כול מיני תירוצים מוזרים למה המומחה לא הגיע לתקן את הבעיה -כפי שהבטיחו ביום המחרת:
פקידה אחת אמרה שהוא היה חולה,ולא עבד שבועיים.
פקידה שנייה סיפרה שהוא טס לחו"ל
והמנהלת לא ידעה בכלל שהוא אמור היה להגיע אליי,
אמרה שהיו לו המון הזמנות באותו שבוע אז לא ברור מדוע הבטיחו שיגיע למחרת היום אליי,, אבל לחייב את חשבוני ידעו,מבלי לשלוח אותו לבצע את התיקון .
הבנו שיש כאן עסק עם נוכלים שלא שלחו טכנאי וגם לקחו מראש כסף במרמה בסכום שהם החליטו,ומיד התקשרתי והודעתי להם לבטל אצלם את כול החיובים,ולשלוח אליי זיכוי מיידי -ולא אני אפנה למשטרה,ואכן,אחרי יומיים ה שלחו אליי את הזיכוי אבל תשלום אחד -39 ש"ח שאותו הם שמרו לעצמם ובשום אופן לא הסכימו להחזיר,ובכך זה נגמר.
זה היה מזמן,לפני כחמש שנים,זהו סיפור שנולד לאחר הייעוץ הגרוע מהמוקדן שלא מצא פתרון לבעיה שלי באינטרנט.
למרות שיצאתי בשלום מהנוכלים,כמו שאומרים "בשן -ועין" ,אח"כ החלפתי את כרטיס האשראי בכרטיס אחר,יוותר לא מוסרת את מספר כרטיס האשראי לאף אחד.
.
 
אני למדתי את הלקח (בניגוד לאיש שלי בבית) ולא נותנת להם

לבלבל לי את המוח בטלפון יותר מדי.
מתקשרים אליי ואומרים לי שזכיתי באיזושהי מתנה מחברה כלשהי ואני צריכה לשלם רק דמי משלוח ואני מיד עוצרת אותם, חותכת את השיחה ואומרת להם שאינני מעוניינת בשום דבר ובשום מתנה ואז אומרים לי "אבל רגע את לא נותנת לי להגיד כל מה שיש לי להציע לך" ואז אני אומרת - מצטערת, אין לי זמן לכלום. תודה ויום טוב.
מנתקת.
לעומתי, האיש שלי, מתפתה להאזין ולהקשיב ולשמוע ולשאול ולהתייעץ ותמיד הוא מקבל חתול בשק.
אסור בתכלית האיסור לתת להם פרטים או צליל של הסכמה.
 

יוליקה

Member
מנהל
גם אני נוהגת כמוך

דוחה אותם מיידית. גם ביטוחים שונים למוצרי חשמל מציעים בדרכים ערמומיות...
 
ואני שומעת את המשפט הראשון ,

מבינה לאן נושבת הרוח וסוגרת את הטלפון , לפני שמתחילים לטחון לי את המח.
 
למעלה