אני מעוניין לחבר לקסדה אוזניות איכותיות ועל האוזניות להיות דקות על מנת שלא יפריעו, האוזניות יחוברו מתחת לריפודים של הקסדה ולכן הן חייבות להיות דקות וחזקות וכמובן גם איכותיות, אבקש המלצות על אוזניות והיכן ניתן לקנות אותן.
בעוצמת היציאה של המכשיר. כיום אוזניות מעל 120 שח כולם נחשבות- אם אתה רוצה משהו ממש טוב אתה יכול להשקיע 900$ והאוזניות הללו לא רק יפוצצו לך את הראש אלא גם את הכיס אם הן נהרסות
יש לי כאלו והן לא נוחות אני מחפש משהו קבוע בקסדה, ולגבי הווליום זה לא רציני כי המהירויות בינוניות ומעלה גם ככה לא שומעים את התנועה כתוצאה מהרוח, אז עדיף לשמוע מוסיקה ולא את הרוח! אבל תודה על הדאגה!
ממליץ בכל זאת זה פשוט לקנות שני רמקולים קטנים של 8 אוהם כל אחד- לחבר אותם עם כבל ופלאג סטריאופוני ולחבר אום ליציאה הסטריאופונית של הH320 וזהו...זה יהיה בהרבה יותר עדיף מאשר אוזניות
תיקנה אוזניות רגילות (קשת) גם ככה אתה לא צריך עוצמה גבוהה מידאי אתה גם שם תאוזניות מיתחת לריפוד של הקסדה ואתה לא רוצה ליהיות יותר מידאי מנותק מהסביבה ותעיף תקשת של האוזניות תקנה אוזניות פשוטות כי בהם יש חות שמיתפצל לשניים לפני שהוא ניכנס לאוזן שמואל כי באוזניות היותר משוכללות כמו שיש לרוב האנשים הכבל מגיע לאוזן שמואל ואחר כך עובר דרך הקשת לאוזן ימין מקווה שעזרתי