המלצה לאופני ש"מ וחלקים....

המלצה לאופני ש"מ וחלקים....

שלום, אני מעוניין לקנות אופני פרירייד ש"מ. אבל יש לי בעיה "קטנה",אני עובד גם על פיתוח גוף,שזה אומר שאני דיי כבד,שזה אומר שאני צריך משהו מאסיבי. עכשיו, ההתלבטות שלי היא בין דמו 8 או סטינקי פרימו או באנשי סקרים(-אם עדיין מייבאים את השלדה הזאת.) על איזה מבין השלדות האלה אתם ממליצים ? ומבחינת חלקים,אילו גלגלים/חישוקים נחשבים לחזקים בשוק ? ומזלג,אני חושב ללכת על המנסטר... תודה.

או, סוף סוף מישהו אם ראש טוב..

מכל השלדות האלה.. באנשי סקרים היא הכי זולה וחזקה.. היא שילדה שאתה יכול לרכב איתה גם פרי רייד וגם דאון היל.. הדמו 8 הם יותר לדאון היל ,ולפי דעתי הם יותר מידי ארוכות לפרי רייד ומסלולים טכניים.. לסטינקי אין לי חוות דעת.. מונסטר זה אחלה בולם ,אם אתה חושב שאתה מתאים לו -סבבה.. מה שכן בולם מאוד כבד ולהיפטר מימנו זה סיוט...(יש לך אנשים שמוכרים ב1500 ועדין לא קונים) אבל הוא שווה את זה .. 0 טיפולים והבולם לפרי רייד ואורבן.. (אגב אני ממליץ אליו רק אם אתה חושב שאתה תנצל אותו..) אם לא פשוט תיקח 888.. וגלגלים ..מבחינת חוזק .. אין על דאבל טרק..

FaragMan

New member
גלגלים-אטום לאב,האלו SAS,

יש גם MTX שהוא גם חזק ויותר קל.(הקידמי שלי) KORE ספיד הופ שהוא יותר כבד מהדאבל טרק ב 50 גרם אבל גם חזקק מאוד! (האחורי שלי,אבל שניהם 24")..

אופק62

New member
!!

פרג' את מי זה מעניין איזה גלגים יש לךך ביכלל הוא בסך הכול שאל איזה גלגלים טוביים ישש למי איכת ביכלל מה יש לך!!!!!!!!!!!!!!!

lone icewolf

New member
אבל מתי תבין שזה לא מעניין!

למה אתה לא יכול להיות בנאדם שחושב שנייה לפני שהוא מדבר/כותב..... אתה אומר שזה טוב כי יש לך את זה או כי ניסית 20 ג'אנטים שונים שאתה יכול לתת חוות דעת על ה3 האלה במיוחד?? פרג' תקשיב לא חייבים להגיב לכל שרשור........... אפשר גם לעבור יום בלי להגיב! קח דוגמא...... אנשים מגיבים על מה שיש להם ניסיון מהם! לא כי זה מה שיש להם!!!

FaragMan

New member
היה לי סינכרוס,דיצ' וויצ',MTX,קור.

יש לי ניסיון איתם ואני יכול לתת חוות דעת.

jimbike

New member
כן, אבל ניסיון שלך זה לא כמו של מישהו

שבאמת רוכב..

אופק62

New member
מה זה מה אני קופץ?!?!?

תפסיק לזיין את השכל כבר כול דבר יש לי אני מכיר אני זה כול פעם רואים את השם שלך בפורום תפסיק לחפור!!!!!!!!

intenseM3

New member
בוא תסביר לי מזה אורכות לפריריד.?

לא הבנתי מה תאומר פה

shl17

New member
בא לך על שלדת בוליט במצב סופני

וגם מונסטר 2004 מעולה שלח מסר

Johny B

New member
יש לי חבר עם באנשי...והאופניים פשוט חלום!

השלדה קצרה ונותנת תחושת קלילות (למרות שהם 6 ק"ג בערך שלדה) שלדה בהחלט מאסיבית!..2 מטר לפלאט והיא לא מרגישה את זה..לא נראה לי שתצליח אי פעם לשבור אותם (ואם כן...יש 10 שנים אחריות
). בולם זה כבר לא התחום שלי כ"כ...אבל גלגלים אני הייתי לוקח את ה-729 של מאוויק...אני יש לי גם בעיה של מאסיביות, לקחתי את הגלגל הזה והכל נפתר! מקווה שעזרתי ובהצלחה!

Johny B

New member
התמונה להמחשה בלבד*

ולגבי הקלילות זה יחסי....אז לא להתנפל עליי

אתם רציניים?

בנצ'י סקרים? בשביל מה בנצ'י סקרים?? מונסטר? בשביל מה מונסטר? אני לא מכיר הרבה אנשים בארץ שהרסו 888, הוא שוקל בערך חצי ממונסטר והוא מרגיש הרבה יותר קל וטוב, אם אתה רוצה אופני פרירייד מסיביות אני במקומך הייתי לוקח נורקו ALINE וזהו, שילדה עם 9 אינץ מהלך,נוחה ולא תישבר לך. היא מגיעה עם חלקים סבבה ועכשיו הם במבצע עוד. גם אם לא ALINE עדיין לא כדאי לך לקחת מפלצת של 25+ קילו. אופניים חזקות וטובות לא חייבות להיות עם דאבל טראקים ומונסטר.

למעלה