המלצה לאופננים

zeevfl3

New member
המלצה לאופננים

מעוניין בהמלצה לאופני הרים לעוד שבועיים,לטיול אופניים של 3 שבועות בסלובקיה,כ50 ק"מ נסיעה ביום,במחיר של כ1000 שח,עם אפשרות לסטיה במחיר,אפשרי משומש.תודה מראש לעונים.

אין לי מהמלצה, אבל

אתה יוצא לטיול של שלושה שבועות, 50 ק"מ רכיבת שטח ביום? או שאתה מאוד מנוסה, ואז כנראה שאתה מכיר אופניים מתאימים, ותדע לבחור. עדיף ז"ק, עדיף משומש, וכדאי מאוד לעבור מכאנית על כל האביזרים, כדי למנוע עיכובים מיותרים (וארוכים) במהלך הטיול. אם אתה לא מנוסה ברכיבת אופניים מהסוג הזה, כדאי מאוד להתייעץ עם מנוסים לגבי הקונספט. 50 ק"מ שטח ביום מצריכים כושר גופני גבוה ומוכנות שמעבר לרכישת אופניים וציוד, ולשתי רכיבות הכנה לפני. קטונתי מלייעץ בענין, אבל אם אין לך נסיון כדאי לדחות וללמוד היטב את הנושא. ואם פספסתי ואתה יודע את אשר לפניך - בהצלחה.

oren_hershco

New member
לעומת זאת:

אם אתה רוכב כביש בלבד, אופניים חדשים ברמה של 1000ש' או קצת יותר בהחלט יעמדו בעומס. חשוב מאוד לשים לב לסבל אמין ולתיקים באיכות סבירה (באירופנ יש מבחר תיקים גדול בהרבה מאשר כאן). הייתי קונה משומש רק אם הייתי יודע בדיוק מה מצבם. דווקא הסיכוי של אופניים חדשים לחלוטין לתקוע אותך נמוך יותר. זה בתנאי שתספיק לרכב עליהם לפני כן, כדי לגלות בעיות בהרכבה או לבצע התאמות אישיות. אין מה "להמליץ" כאן - עבור מחיר נתון, כל האופניים ברמות המחירים האלו כמעט זהים לחלוטין, גם אם הם מופיעים תחת 12 שמות שונים. עדיף לבחור לפי מקצועיות וזמינות החנות. אורן

למעלה