המלצה לאורתופד ילדים

ריקי258

New member
המלצה לאורתופד ילדים

היי, הפנו אותי לאורתופד ילדים לגבי בני בן שנה וחודש בגלל כף רגל הנוטה פנימה לבחינת נעל הפוכה. אשמח לשמוע על המלצות ממי שמכיר על הרופאים הבאים(עובדים דרך כללית מושלם בהסדר):
ד"ר חייק שלמה
ד"ר אילן בן יצחק
ד"ר מנחם זינגר

אודה לעזרה תודה רבה:)

michalola25

New member
האם את נועלת נעליים רגילות? או שאת עדיין מחכה?

הי ריקי258
האם את נועלת לבנך נעליים רגילות לכל דבר או האם הוא הולך יחף בלבד?
כל האורטופדים שציינת נהדרים
את יכולה להוסיף גם את ד"ר ראובן שטרית שמקבל בראשון לציון...
ואת ד"ר דני וייגל
אשמח לענות לך על כל שאלה נוספת שיש לך
ערב טוב
מיכל נעם
פיזיותרפיסטית ילדים נוירו-התפתחותית

ריקי258

New member
עדיין מחכה

היי,
בני בן שנה וחודשיים ומתהלך בבית יחף ובגן עם גרביים. הוא עומד והולך עם רהיטים כבר ארבעה חודשים בערך ובחודש האחרון נעמד מישיבה לעמידה לבדו וצועד כמה צעדים לבדו ומועד. אציין שהייתי אצל ד"ר ראובן שטרית שהוא באמת מעולה אך הוא אמר שאין מה לעשות עם זה ורק לחכות ומשום מה אני לא שלמה עם כך כי נראה שזה ממש מפריע לבני בהליכה וגם בישיבה הכף רגל נוטה פנימה. גם לי בתור תינוקת הייתה את הבעיה הזו ושמו לי נעל הפוכה וזה הסתדר. הפנו אותנו גם לפיזיותרפיסטית בהתפתחות הילד שגם אמרה שאין מה לעשות בנושא ועם הזמן והליכה זה ישתפר. חשבתי ללכת לרופא נוסף לעוד התייעצות כי אני דואגת שאני מפספסת משהו שצריך לטפל בו עכשיו לפני תחילת הליכה רגילה כדי שלא יהיה מאוחר מידי בהמשך.
תודה רבה על המענה

michalola25

New member
כחובבת נעליים-ממליצה לך לנעול נעל רגילה לכל דבר : )

כזו עם סולייה בינונית עד קשה ואחיזה טובה בקרסול....
יש גם מישהו בתל אביב שעושה נעליים ישרות והן נהדרות!
אצרף לך לינק לדף שלי בפייסבוק יש שם מידע לגביו
[URL]https://www.facebook.com/282627845132476/photos/a.332749750120285.79489.282627845132476/1019009228160997/?type=3&theater[/URL]
אני סומכת על דבריו של ד"ר שטרית וגם על הפיזיו שבדקה אותו
חושבת שנעליים ממש יעזרו למנח כפות הרגליים : )
לילה טוב
מיכל

ריקי258

New member
נעל רגילה

האם בנעליים רגילות את ממליצה לי לקנות כבר נעלי צעד ראשון? ואז בעצם לתת לו להתנסות איתם בבית וכשיוצאים החוצה? כי ראיתי שחלק גם מוכרים טרום הליכה יותר קשיחות(ולא אלו מבד יש לי אותם), אבל אני מאמינה שבקרוב כבר יילך שוטף כי בינתיים כמו שאמרתי רק כמה צעדים בעיקר זוחל.
השאלה אם זה תקין לשים נעלי צעד ראשון לילד שעוד לא הולך שוטף?

תודה רבה רבה

למעלה