מחפש ארגז קשיח וקומפקטי לאחסון ציוד צלילה (סט מלא). אשמח להמלצה על חנות ודגם מומלץ מנסיונכם. תודה.
S saarelad New member 2/10/20 #1 מחפש ארגז קשיח וקומפקטי לאחסון ציוד צלילה (סט מלא). אשמח להמלצה על חנות ודגם מומלץ מנסיונכם. תודה.
שיח סלימאן Well-known member מנהל 3/10/20 #2 נכתב ע"י saarelad: מחפש ארגז קשיח וקומפקטי לאחסון ציוד צלילה (סט מלא). אשמח להמלצה על חנות ודגם מומלץ מנסיונכם. תודה. לחץ כדי להרחיב... אני משתמש כבר מעל 15 שנים בארגז כזה. יש כאלה של יצרנים שונים ובנפחים שונים כך שעליך לבחור מה שמתאים לציוד שלך. הארגז נוח מאד לשינוע ציוד הצלילה והיתרון הגדול ביותר שלו שאפשר למלא אותו בציוד רטוב ולהכניס לרכב ללא חשש. ראה כאן מבחר גדול של ארגזים שלבטח אחד מהם יתאים לך >> https://tinyurl.com/y3emxpau
נכתב ע"י saarelad: מחפש ארגז קשיח וקומפקטי לאחסון ציוד צלילה (סט מלא). אשמח להמלצה על חנות ודגם מומלץ מנסיונכם. תודה. לחץ כדי להרחיב... אני משתמש כבר מעל 15 שנים בארגז כזה. יש כאלה של יצרנים שונים ובנפחים שונים כך שעליך לבחור מה שמתאים לציוד שלך. הארגז נוח מאד לשינוע ציוד הצלילה והיתרון הגדול ביותר שלו שאפשר למלא אותו בציוד רטוב ולהכניס לרכב ללא חשש. ראה כאן מבחר גדול של ארגזים שלבטח אחד מהם יתאים לך >> https://tinyurl.com/y3emxpau
S saarelad New member 4/10/20 #3 תודה. מכיוון שמדובר בארגז קשיח, אני בדילמה לגבי המידות הדרושות. תוכל לתת לי הכוונה בנושא?
שיח סלימאן Well-known member מנהל 4/10/20 #4 נכתב ע"י saarelad: תודה. מכיוון שמדובר בארגז קשיח, אני בדילמה לגבי המידות הדרושות. תוכל לתת לי הכוונה בנושא? לחץ כדי להרחיב... בהחלט קח את הארגז הכי גדול שעדיין ניתן להכניס לבגאז' של הרכב שלך.
נכתב ע"י saarelad: תודה. מכיוון שמדובר בארגז קשיח, אני בדילמה לגבי המידות הדרושות. תוכל לתת לי הכוונה בנושא? לחץ כדי להרחיב... בהחלט קח את הארגז הכי גדול שעדיין ניתן להכניס לבגאז' של הרכב שלך.
S saarelad New member 19/10/20 #5 נכתב ע"י שיח סלימאן: בהחלט קח את הארגז הכי גדול שעדיין ניתן להכניס לבגאז' של הרכב שלך. לחץ כדי להרחיב... תודה רבה... נרכש והתגלה כמוצלח ומתאים בדיוק לצורך!
נכתב ע"י שיח סלימאן: בהחלט קח את הארגז הכי גדול שעדיין ניתן להכניס לבגאז' של הרכב שלך. לחץ כדי להרחיב... תודה רבה... נרכש והתגלה כמוצלח ומתאים בדיוק לצורך!