המלצה לארוחה קלילה באזור עין כרם

Gutsigu

New member
המלצה לארוחה קלילה באזור עין כרם

היי לכולם,
מגיעים בקרוב לאזור ירושלים. בערב נאכל במחניודה, בצהריים רוצים לאכול ארוחה קלילה שתשאיר מקום לערב אך עדיין במקום נעים וטעים.
הסתכלתי על התפריט של פוקצה בר שנראה לי נחמד, אך זה לא באזור עין כרם- האם יש משהו דומה באזור? או שאולי שווה להרחיק עד לשם?
תודה לעונים

בעין כרם אין איזו בשורה קולינרית

מצד שני כן יש שם מקומות ברמה של הפוקצ'ה בר. מלה ביסטרו (מקווה שככהקוראים לו) היה נחמד פעם אחרונה שאכלתי שם.

החתולית

New member
אם אתם מחפשים ארוחה קלילה

אולי אנה תתאים. לא בעין כרם, אבל חלבית איטלקית.

prizman

New member
עמית אהרנסון המליץ לא מזמן

על מסעדת האם של אנה שנמצאת בעין כרם.
הוא גם הזכיר אותה השבוע.
לא זוכר את השם ולא מצליח למצוא במנוע החיפוש.
אנסה לגלות באתר "הארץ".

prizman

New member
מצאתי, עפאים.

אבל זה בבית הכרם, זה ממש לא עין כרם.

החתולית

New member
חנות ובית קפה של משק עפאים

המוצרים שלהם מצויינים. אין קשר לאנה, למיטב ידיעתי.

עשית קצת סלט...

בין עין כרם - מקום שאני באופן גורף ממליץ לאנשים שלא לאכול בו (וכך עושה גם במסגרת המדור) לבין בית הכרם - שכונה חביבה וסימפטית שבה אכן נמצא בית הקפה הראשון בעיר של משק עפאים. ההמלצה שלנו הייתה על ה"סניף" החדש של עפאים בבית הנסן, הוא בית המצורעים. ואכן, כפי שציינו פה, אין כל קשר ל"אנה", שהיא מסעדה מצוינת בזכות עצמה (וגם לא מוזכרת בטור על "עפאים")

prizman

New member
בהחלט יתכן.

אני די נמנע מירושלים בשנים האחרונות ולא ממש מגיע אליה.
רק שולח המלצות לחברים הירושלמים שלי ויש לי די הרבה כאלה.

Gutsigu

New member
עכשיו הצלחתי להתבלבל

לא ממש מכירה את ירושלים... למשק עפאים יש שני בתי קפה? מי מהם הוא המומלץ? ומי מהם קרוב יותר לעין כרם?
תודה שוב

אכן שני בתי קפה

שניהם מומלצים לגמרי. הקרוב יותר לעין כרם מבין השניים הוא זה שנמצא בשכונת בית הכרם.

Maldini Girl

New member
בעין כרם באמת אין בשורה

היחידה שם ששווה התייחסות בעייני היא הבראסרי. נחמדה, אבל קשה לי לתאר אותה כקלילה.
אולי שווה לעלות לירושלים עצמה וללכת לקפה דניה, או משק עפאים באמת בעין כרם, שני מקומות שהם בטח מרחק של 10 דק' נסיעה.

למעלה