המלצה - לביבות איריות
טוב, לא בדיוק מאירלנד, אלא יותר נכון מהבלוג של נופר עם שדרוג קטן.
הוספתי קייל (ירוק) כצבע נוסף לתערובת הבסיסית של בטטה וכרובית (כתום ולבן). ביחד אלה צבעי הדגל של אירלנד.
אפיתי בתנור ובשל הוספת הקייל הוספתי עוד דקות ארוכות לזמן המקורי לאפיה, עד שכל נוזליו התאדו כהלכה.
יצאו טעימות מאוד (במיוחד אחרי לילה במקרר) וכמובן ...בריאות יותר.

טוב, לא בדיוק מאירלנד, אלא יותר נכון מהבלוג של נופר עם שדרוג קטן.
הוספתי קייל (ירוק) כצבע נוסף לתערובת הבסיסית של בטטה וכרובית (כתום ולבן). ביחד אלה צבעי הדגל של אירלנד.
אפיתי בתנור ובשל הוספת הקייל הוספתי עוד דקות ארוכות לזמן המקורי לאפיה, עד שכל נוזליו התאדו כהלכה.
יצאו טעימות מאוד (במיוחד אחרי לילה במקרר) וכמובן ...בריאות יותר.
