המלצה לבילוי עם המשפחה

המלצה לבילוי עם המשפחה ../images/Emo91.gif

אני שמחה להזמין אתכם להשתתף בשורה של אירועים מיוחדים, שיתקיימו במסגרת חגיגות שמחת החלב 2009 ברחבי הארץ בין התאריכים 20-28 בפברואר: ביקורים במחלבות, רפתות ודירים, פעילויות לכל המשפחה.

רונה 2346

New member
הקדימו בואכם למקוה ישראל -

ולכו לראות את העץ הבנגלי - כתבתי עליו לפני כמה ימים - ובכלל טיילו ברחבי מקוה ישראל - תהנו.

אני מתכוונת ללכת לפסטיבל הגבינות

שם בשבוע הבא - כשאני שומעת גבינות אני הולכת.... כמו עז לעשב טרי. מהההההה.

kdr

New member
אפשר להזמין תזכורת ?

יש כזה פסטיבל ולא ידעתי ? אני בוש ונכלם !

kdr

New member
כשהילדים היו קטנים

הלכנו לרפת באפק. הילדים ואנחנו נהנינו מאד. לא רק מקוביית שוקולד הפרה שקיבלנו. בשנה שעברה נסענו לבית לחם הגלילית למשק ברנדס. למרות שהם לא מופיעים ברשימה, מומלץ. הילדים התלהבו והחכימו, החזרה לטבע הייתה ייחודית. בבן עמי יש את "טבע עז", פעם היינו נוסעים לבראנצ' (איזה שם פלצני) לאחר השיפוץ לפני כשנתיים, הפסקנו. המנות הצטמצמו, דוגמית הפשטידות והקישים לא מספיקה להרגיש את הטעם ובכללי הם מעסיקים נערות מאד צעירות שלא יודעות מה מגישים שם. המחירים דווקא לא מתאימים לכמות ולשרות, אפשר לקנות בהם עז פרטית.

kdr

New member
מה שאומר שמזמן לא היינו שם

תודה על המידע, נקפוץ לבדוק. קרפ עם פירות ים נשמע מעניין, זה בטח בהשגחת הבד"ץ. יאמי.

יריד ספרים - מחר יום שישי

לאור בקשות של אחדים מכם לתאריך נוסף ליריד מלבד יום הבחירות בו הגשם נתן את דברו מחר - בזאר ספרים יום שישי 13.2.09 שעות 10.00-16.00 בביתנו בכפר מלל ברחוב עין חי 33 { ליד מודי קרמיקה } עוד בבזאר כרטיסי ברכה, קופסאות מתנה, חמסות, תמונות מנדלה נשמח לראותכם סימה ושלומי טל' 057-5714505

פריחת הדובדבן ../images/Emo143.gif

מצ"ב הודעה מטעם הגן הבוטני בגבעת רם: פסטיבל הסאקורה – פריחת הדובדבן והאנאמי 2009 ( 花見 הסתכלות על פרחים) בגן הבוטני האוניברסיטאי, בשדרת המוזיאונים בגבעת רם. מדי שנה נוהגים היפנים לצאת אל הפארקים לחוות ולחגוג את פריחת עץ הדובדבן, ההזדמנות המועדפת לצאת וליהנות מהפריחה המרהיבה של תחילת האביב ומפיקניק משפחתי באתר הפריחה (האירוע נקרא ביפנית האנאמי 花見 הסתכלות על פרחים) . פריחת הדובדבן מתאפיינת במראה הלבן והוורוד האופף את כל עצי הדובדבן, וריחה המתקתק של הפריחה נישא לכל עבר. המראה מעניק תחושה של שכרון חושים בעת הסיור ליד עצים אלו. ביפן, ממתינים ההמונים שנה שלמה לימי הפריחה המפורסמת, הנקראת בפיהם "סאקורה". פריחת הדובדבן היא קצרה במיוחד, כעשרה ימים משכה (מראשיתה ועד שיאה), ודווקא הזמניות שלה היא זו שהפכה אותה לאהובה כל כך, והביאה להנצחתה בתרבות ובאמנות, בבגדים המסורתיים ואפילו במטבח היפני. זרעי הדובדבן היפאני הראשונים הובאו לארץ לפני כשני עשורים על ידי יפנים אוהדי ישראל (המקויה שיגיעו לגן בלבוש מסורתי ב- 23/2 וב- 1/3)) והוענקו במתנה לגן הבוטני בירושלים, שמקיים מאז, מדי שנה, טקס מסורתי בעת הפריחה. בסמוך לעצי הדובדבן מוצגת בגן תערוכת קבע של אוסף עצי בונסאי המציג מעל 150 פרטים שונים, האוסף בגן הבוטני הוא הריכוז הגדול ביותר בעולם של עצי בונסאי המוצגים באתר אחד. הגן הבוטני האוניברסיטאי, פנינת טבע קסומה בלב ירושלים, שוכן בשדרת המוזיאונים בגבעת רם. בגן מעל עשרת אלפים (10,000) מיני צמחים מרחבי העולם בתצוגה של פריחות מרהיבות בכל ימי השנה. במרכז הגן ישנו בית קפה הצופה על אגם מים מלאכותי ושלל פינות חמד, בריכות מים, מדשאות לפיקניק (ללא מנגלים) וחממה טרופית לצמחים יחודיים. ניתן להגיע לגן ולהנות מפריחת הדובדבן שתחל באמצע פברואר עד השבוע הראשון של מרץ. ביום שישי 13/2 ו- 20/2, בין השעות 11:00– 15:00 וב- 23/2 ו- 1/3 בין השעות 14:30 – 17:30 נקיים בגן פסטיבל יפני לכל המשפחה בשיתוף עם אנימה ישראל: • • סיורים ברכבת הגן • הדרכות על פריחת הדובדבן ועל עצי הבונסאי (גם בשבת 14/2 ו- 21/2) • סדנאות יפניות לכל המשפחה : אוריגמי, הכנת סושי , שיאצ'ו ( בתשלום סמלי) • הרצאות על 'רשמים בוטניים מיפן' ועל 'עצי בונסאי' • פיקניקים על הדשא מחירי כניסה לגן הבוטני : למבוגר: 25 ₪ לילד: 15 ₪ - למנויים וידידי הגן – ללא תשלום . לילדי ירושלים –כניסה חינם בליווי ההורים בהצגת תעודת זהות. י מ י ם ו ש ע ו ת פ ת י ח ה: ====================== א' - ה' ושבת משעה 07:00 עד לפני רדת החשיכה (בהתאם לעונות השנה) ו' וערבי חג משעה 07:00 עד שעתיים לפני כניסת שבת/חג בשבתות ובחגים הכניסה לבעלי מנוי ו/או לרוכשי כרטיסים מראש.

מתוק../images/Emo211.gif

בין התאריכים 16-17 בפברואר (ימים שני ושלישי) יתקיים פסטיבל שוקולד בקניון איילון ברמת גן. בפסטיבל עצמו יתקיימו אירועים שונים בנושא שוקולד: סדנאות יצירה משוקולד, מתחמי פעילות והפעלה עם שוקולד, חנויות הספרים יקיימו מבצעים על ספרי השוקולד והמתוקים ועוד... במקום יוצבן דוכני שוקלוטיירים מובחרים, ליקרים, ריבות, זרים מתוקים, עוגות, עוגיות, קרפים, וופל בלגי, עציצי שוקולד, מסוכרים, מפלי שוקולד, חלוות, מסוכרים, ערמונים ועוד.... שעות היריד: 07:30 – 21:30 כל יום.

תודה על המידע . אני גרה מרחק הליכה

ממקווה ישראל . היינו פעם שם בסיור יקב עם הכתה של אחד הילדים שלי . היה מעניין . אני חושבת שאגיע לשם לאירועים שציינת .

למעלה