המלצה לבנות הפורום: "אל תאכלנה יותר מדי סופגניות, אחרת תראו כמו אחת." חג שמח!
ח חןשסק New member 19/12/03 #1 המלצה לבנות הפורום:../images/Emo42.gif "אל תאכלנה יותר מדי סופגניות, אחרת תראו כמו אחת." חג שמח!
ח חןשסק New member 19/12/03 #3 היא בתהליך שדרוג, להפוך ל../images/Emo42.gif סופגנייה אנושית. היא לא בהריון- מי י*יין דבר כזה?!
J jack is the best1 New member 20/12/03 #4 יש שם רגליים../images/Emo35.gif ../images/Emo66.gif לא נראה לי שאישה בממדים שלה מסוגלת לפשק אותן לגודל כזה...
יש שם רגליים../images/Emo35.gif ../images/Emo66.gif לא נראה לי שאישה בממדים שלה מסוגלת לפשק אותן לגודל כזה...
C cobainos New member 20/12/03 #5 נראה לי תמונה מעובדת קצת... כי אף בן אדם לא יכול להגיע לגודל כזה ולזוז עוד...פה ושם קצת ניפוחים עם המחשב והכל מסתדר
נראה לי תמונה מעובדת קצת... כי אף בן אדם לא יכול להגיע לגודל כזה ולזוז עוד...פה ושם קצת ניפוחים עם המחשב והכל מסתדר
ח חןשסק New member 20/12/03 #6 לא נראה לי...../images/Emo42.gif זה אמיתי, לא חסרים אנשים כאלה. וגם אם זה לא אמיתי: בעעעעע למה יצרו יצור כזה?!
לא נראה לי...../images/Emo42.gif זה אמיתי, לא חסרים אנשים כאלה. וגם אם זה לא אמיתי: בעעעעע למה יצרו יצור כזה?!