המלצה לגבי חברת מטח

boaz4352

New member
המלצה לגבי חברת מטח

בתקופה האחרונה פתחתי חשבון דמו בתוכנה בשם META TREDER והייתי רוצה לפתוח חשבון אמיתי
הייתי רוצה לדעת איזה חברות עובדות עם התוכנה מעבר לכך הבנתי גם שיש חברות שהתוכנה שאתה סוחר בה משדרת מצב שוק לא הכי אמיתי , מה שאומר שזה קצת בעייתי כי הנתונים שאתה רואה על הצג עשויים לא להיות הנתונים שכרגע בדיוק
ואז אתה נכנס לעיסקה לא טובה.
מעבר לכך הבנתי שיש חברות שלוקחות פיפס אחד עמלת עיסקה ויש חברות שיותר
בכל אופן במילה אחת הייתי רוצה מהנסיון שלכם איזה חברה טובה בשביל מסחר במטח
אני מעוניין להתחיל עם 2000 דולר
זה סכום ההשקעה שאני רוצה כרגע
אשמח לעזרה :)

poap

New member
היי בועז,

קודם כל בחרת מקצוע לא פשוט ותובעני ואני מקווה שאתה יודע למה אתה נכנס לפני שאתה פותח חשבון אמיתי

בחירת ברוקר זה עניין מאוד אינדיווידואלי,
אני צריך ברוקר שיתן לי אפשרות להיכנס ולצאת מהשוק במרווח של דקות ולפעמים שניות זה יראה לי שיש לו נזילות ואין לו בעיות(מצידי שיהייה עושה-שוק, העיקר שאני בודק בעוד ציטוטים של ברוקרים הציטוט יהייה זהה).
אני רוצה שהמסחר יהייה רציף ולא יתקע ליותר מחצי דקה בגלגול יום (5pm EST)
גם תמיכה זה משהו חשוב קרה ונתקע לך המחשב ואני בעסקה ואין לך סטופים, הייתי מאוד רוצה שיהייה לי קשר מהיר עם מישהו,
בנוסף חשוב לי ספרייד יחסית נמוך - אני אומר יחסית כי היה לי ספריידים ממש נמוכים אבל עברתי חברה לאחת עם ספרייד קצת יותר גבוה אבל היא נותנת לי מסחר רציף

אין לי אינטרסים לפרסם איזה חברה(כמה אמין זה נשמע?)
התחלתי עם MBTrading הם היו מעולים עם ספריידים נמוכים, עד שקלטתי שאני נמצא בRollover במשך 30 דקות ועד שנפתח המסחר לוקח להם המון זמן להוריד את הספרייד מהספרייד סופ"ש, חטפתי את הג'ננה ועברתי לFXCM,
כרגע אין לי בעיות

מה אתה אומר? מה אתה מחפש?

boaz4352

New member
היי poap

זה לא אמור להיות המקצוע שלי :) יותר כמו תחביב , ואם הסתדר לי אז למה לא.. אני זורם עם החיים , מה שכן אני לא מבין למה אני צריך ברוקר, שאתה אומר ברוקר אתה מתכוון אדם פיזית שמטפל לך בעיסקאות? זאת אומרת שאני רוצה לבצע עיסקה לא יודע מתי נגיד ב9 בערב אני מצלצל לברוקר שבחרתי ואומר לו אני רוצה להכנס לונג או שורט?
אני אשמח אם תסבירו לי , כי אני הבנתי שאני לא צריך ברוקר , רק לבחור תוכנה נגיד כמו meta treder שבמקום השם משתמש וסיסמה של הדמו אני מחליף בשם משתמש וסיסמה לחשבון כסף אמיתי. , איך זה הולך בדיוק? אני מקווה שיש לכם סבלנות להסביר ולא לשלוח אותי לגוגל :) אין כמו שמסבירים לך מישהו שמבין בעיניין

poap

New member
ברוקר

הכוונה בברוקר לא בדיוק לאדם, אלה בחברה שנותנת לך ציטוטים אתה מנהל את החשבון של עצמך אפשרי גם דרך הטלפון, אבל אפשר דרך המחשב אז למקרה חירום אתה יכול להשתמש בשירותים האלה.. תלוי בברוקר..

יש לך הרבה ברשת, פשוט תיכנס לאתרים ברוקרים
xm
mbtrading
fxcm
usgtrader
colmex

יש מאות.. תריץ בגוגל חיפוש top brokers

איך אתה סוחר? יש לך תוכנית? רובוט שעובד? למדת קצת את הנושא? היו לך קצת שעות מול הגרפים?

boaz4352

New member
איך אני סוחר..

נכנסתי לחברה בשם FXCM והורדתי את הMETA TREDER 4
אחלה תוכנה אגב.. בעברית , בכל אופן שמעתי קצת הרצאות של עודד שובל וכבר חודש שאני סוחר בחשבון דמו שפתחתי ב FXCM
ובינתיים יוצא לי רק רווחים.. אז חשבתי למה לא לנסות באמיתי, אבל לפי מה שהבנתי הנתונים שאני יראה בתוכנה לא בדיוק נתונים עדכניים? כאילו איך אפשר לסחור אם אני לא רואה נתונים אמיתיים , ערכים אמיתיים.

boaz4352

New member
בנוסף

אני לא סוחר עם רובוט אלא אני מבצע שורטים או לונגים , מציב לימיטים של לקיחת רווח או סגירת הפסד. מנתח את הגרף במנוע עזר כמו מומנטום
בינתיים זה מניב לי רווחים
לא גדולים אבל כמה מאות דולרים בשבועיים ככה
בסביבות ה300 דולר

poap

New member
מסחר

אם כבר התחלת איתם ואתה מבסוט פשוט תרים טלפון ותשאל אותם איך אתה פותח חשבון אמיתי, שאני מאמין שהם יתקשרו אליך,
אלי הם לא הפסיקו להתקשר במשך חודשיים שאני אפתח חשבון חי

אבל אתה יכול לעשות את זה גם בלי העזרה שלהם, לבד דרך האתר שלהם אם תהייה בעייה בהרשמה הם כבר יצרו איתך קשר..

בכל מקרה תראה שאתה ממשיך לעבוד יפה בדמו ושאתה מתייחס אליו כמו לחשבון אמת, כי בסופו של דבר יש הבדל בין לסחור בכסף אמיתי לכסף בדמו

או שאולי יש לך כשרון טבעי, אני לא יודע..
שיהייה בהצלחה בכל מקרה

boaz4352

New member
poap שאלונת

מה ההבדל בין חשבון דמו לבין חשבון אמיתי? חוץ מהעובדה שאתה מתעסק עם כסף אמיתי ואז האנדרנלין עובד שעות נוספות, אני מתייחס אליו באמת כמו לחשבון אמת, רק שאין לי שמץ של מושג לגבי העמלות שלהם
המליצו לי על חברה בשם FXCM מה דעתך עליהם?
ומה לגבי מה שאומרים, קצת הדאיג אותי העובדה שיש חברות שאתה סוחר דרכם והתוכנה שאתה משתמש למסחר לא משקפת באמת את הנתונים האמיתיים
כאילו זה הדרך הכי בטוחה להפסיד את כל הכסף.
כי שער שאתה חושב עכשיו למשל 1.32324 והוא בכלל 1.32450
זה מדאיג אותי
אגב אתה גם מכיר את העמלות שFXCM לוקחים?

rafipips

New member
ברוב החברות אין הבדל בין דמו לאמיתי חוץ...

מהסליפייג' בסגירת עסקאות , בדמו אין סליפייג' . שזה לא משהו שאמור להטריד אותך כרגע .
לגבי ההבדלים בין הברוקרים , שזה לא יטריד אותך , השמועות האלו הם בדרך כלל תירוצים להפסדים .
יכול להיות הבדל קטן ולא משמעותי , בוא נגיד שאם תרוויח זה יהיה אצל כל ברוקר ואם תפסיד זה יהיה אצל כל ברוקר .
לגבי עמלות יש ברוקר עושה שוק , עם עמלות גבוהות יחסית אבל קבועות . ויש ברוקר ECN שהעמלות הם יחסית נמוכות , אבל המרווח יכול להפתח משמעותית וליצור עמלה גבוהה יותר משל עושה שוק .
אני אישית מעדיף לעבוד עם ECN .
חברת fxcm שהזכרת היא חברה טובה .
בהצלחה

poap

New member
אני סוחר דרכם

כרגע הם לא עשו לי בעיות, אני עובד במקביל עם FEED מחברה אחרת ככה אם אני אראה הבדל משמעותי בציטוטים אני אתחיל לבדוק אם זה נגדי
אבל בכל מקרה תדאג ללכת עם חברה מוכרת ואז תדע שרוב הסיכויים שהם ירמו אותך הם נמוכים
ותעבוד במקביל עם forexfactory.com
תראה אם הציטוטים תואמים למה שמציגים לך
עמלות.. הרגיל.. גלגול בסוף היום אם נשארו לך עסקאות פתוחות והספריידים... לא ידוע לי שיש להם עמלות על מספר הלוטים שאתה פותח.

הבדל בין חשבון אמיתי לדמו
בין העסקאות שאתה פותח כמה שאתה מעיז למנף את עצמך
גם תלוי בסכום שאתה שם שם,
אם זה כל החסכונות שלך או שזה סתם כסף שנשאר בצד ואין לך מה לעשות איתו, זה נותן לך תחושות שונות באיך שאתה מתייחס למסחר.

למעלה