המלצה לגבי מקום בחורף

tracee

New member
המלצה לגבי מקום בחורף../images/Emo175.gif

רציתי בבקשה לדעת אם מישהו יודע איזה מקום יפה יותר לחתונה בחורף, בדצמבר שעדיין לא סגרתי שום מקום... חירבת דוראן גן הורדים חצר נצר חצר המלכה אם מישהו יודע משהו, או יכול לייעץ לי, כי לא ממש בא לי להיכנס ללחץ ואין לי מושג...

"בין הכרמים"

מקום מ-ד-ה-י-ם ליד מזכרת בתיה (על כביש חולדה) יש גם גן פתוח וגם גן סגור, מאכלס עד 800 איש, האוכל מעולה והשירות פצצה. צרי איתי קשר אם זה נראה לך!

נופר30

New member
חירבת דוראן

אני התחתנתי בחירבת דוראן בחורף יש להם אולם אחד שהוא נחמד ( לא ראיתי אותו מעוצב ) ולא יותר המקום מאבד לדעתי מהאפקט של הפרדס והעצים שלו באולם הפתוח חצר המלכה עד כמה שאני יודעת מחברים שהתחתנו שם המקום מדהים אבל סוגרים מוקדם

m2b

New member
לגבי גן הורדים-ארוך...

אנחנו התחתנו שם, בחודש אוקטובר שנה שעברה. המקום יפהפה, אנשים לא הפסיקו להתקשר ולדבר על המקום וכמה שהוא יפה ועד היום זוכרים אותו כאחד המקומות היותר יפים שהיו בו.הוא בין המקומות היחידים שהם גן מקורה,אבל בשקוף כך שזה נראה כאילו יושבים בתוך גן של ורדים באמת. שנית, אם יהיה יום יפה אפשר חופה בחוץ ואם לא - אז ברגע האחרון מעבירים לבפנים.בר האוכל בקבלת הפנים- מצויין. אבל- וזה אבל רציני האנשים שם מאד קשים- אם את מביאה מעצב פרחים משלך הם מקשים לו על החיים ולא מסייעים בכלום, בר אקטיבי- הם לוקחים תוספת על קרח ואומרים לך על זה בדקה התשעים, ואנחנו שילמנו לפני את הכל וביום האירוע ביקשנו להוסיף כמה מנות נוספות והם לא הסכימו עד שחמי הגיע בצהרי יום החופה ושילם להם.אז צריך לקחת בחשבון ולהיות איתם תקיפים ולעמוד על שלכם.

למעלה