המלצה לגסטרו? המלצה לתזונאית?

המלצה לגסטרו? המלצה לתזונאית?

אני רוצה לעשות בדיקות מסודרות לקטנצ'יק עם PDD כדי לראות למה הקיבה כ"כ רגישה. מישהו יכול להמליץ על רופא גסטרו טוב שמבין בספקטרום או שלפחות לא יגיד שאנו משוגעים כי אנו חושבים שיש קשר בין האוטיזם לבעיות בקיבה? בכל מקום במרכז הארץ (לא בצפון או בדרום). כלומר: ירושלים, מודיעין, גוש דן, שפלה, שרון וכו' מישהו יכול להמליץ על תזונאית כנ"ל עם ראש פתוח לדיאטה GFCF? נא לציין מאיפה ודרך איזה קופ"ח/פרטי. אפשר גם במסרים. תודה.

razgalili

New member
במאמרי הפורום

תוכל למצוא רשימת רופאים ואנשי מקצוע שתומכים בפרוטוקול דאן בארץ ביניהם תוכל למצוא את פרטי הקשר של רוני אנטן, שהיא תזונאית בעלת שנים רבות של נסיון בטיפול בילדים בספקטרום. רוני תוכל לסייע בעדכם לשלוח בדיקות באופן פרטי למעבדה בחו"ל שתוכל לתת לכם ניתוח מעשי של התוצאות. ד"ר ברגר, רופא בארהב שאיתו היא עובדת יוכל לתת לכם פרשנות של התוצאות ותוכנית טיפול. ולגבי רופא גסטרו שיהיה מוכן להסתכל על הילד האוטיסט שלכם בארץ, אני מאחל לכם בהצלחה. למיטב ידיעתי אין כאלה.

רופא שלפחות יבדוק כמו לכל ילד נ"ט.

אני לא צריכה כרגע רופא שחושב שירפא אותו מהאוטיזם, אלא רופא קונבנציונלי שיבדוק מה קורה בבטן ובמערכת העיכול בלי קשר לאוטיזם, ואח"כ לגבי המשך בדיקות וטיפול נחליט מה לעשות.

khisha

New member
ד"ר שלמה גבעוני

אין לי מושג איפה הוא עובד היום. הלכנו אליו פרטי. הוא אב לילד אוטיסט, מכיר רזי DAN, אם כי יש לו בעיה אידאולוגית עם זה. אבל הוא ידידותי ומבין במה מדובר. מומלץ בחום.

למעלה