המלצה לגריל גז עד 3000 ש"ח

היה לך פעם גריל גז?

אם לא היה לך, אני ממליץ לך לנסות קודם אצל חבר לפני שאתה קונה הטעם לא אותו דבר...

danik56

New member
אם היה לי?

כן, 13 שנה אני משתמש בגריל גז שהבאתי מארה"ב. שרת אותנו נאמנה עד שהחלודה אכלה אותו סופית. אני לא רוצה להיכנס לויכוח אם גריל פחמים עדיף. למי שיש המלצה על גריל גז איכותי בתקציב שנקבתי אז אשמח לשמוע..תודה.

danik56

New member
גריל אוסטרלי

מישהו יכול להסביר לי מה מיוחד בגריל אוסטרלי והאם יש יתרונות על גריל אמריקאי כשמדובר בגריל גז?

BiggPoppa

New member
לא ממש המלצה

כי אני לא מתמצא בדגמים השונים. אבל טיפים לקנייה: רשת: החלק החשוב ביותר. צריכה להיות עבה וכבדה על מנת לאגור חום היטב. רשת דקה = מניחים את הבשר והרשת מתקררת ישר. הבשר לא מקבל צריבה. חוץ מאגירת החום, ברר לגבי עמידות הציפוי, אם קיים. רשת ברזל ללא ציפוי מחלידה בשלב כלשהו וצריך לנקות אותה. מבערים: עצמת המבערים קובעת כמה זמן לוקח עד שהרשת מתחממת מספיק למצב צלייה. מבערים חלשים יותר - לא אומר שהגריל לא עושה את העבודה. שטח צלייה: התאם את גודל שטח הצלייה לכמות הבשר שאתה נוהג לצלות. לא כיף לעשות 30 נגלות. פיצ'רים נוספים: האם חשוב לך מגשי צד? כירה נוספת לקפה? איכות בנייה: גש לחנות, משש את הגריל ונסה לעמוד על איכות הבנייה והחומרים. גריל גרוע יתחיל להחליד ולהתפרק מהר מאוד. אם הגריל עומד אצלך בחורף בגשם - על אחת כמה וכמה. באופן כללי, בדוק ביקורות באינטרנט. אם נאמר לך שהגריל אמריקאי - חפש ביקורות ותראה ישר אם הן מאתרים אמריקאים. אמאזון עוזר מאוד הרבה פעמים. כך למשל, נראה שהגריל הזה נוטה להחליד מהר מאוד.

danik56

New member
המלצות לגריל גז

תודה על הטיפים, ומאחר והיה לי 13 שנה גריל אמריקאי אז יש לי למה להשוות. קיוויתי שאוכל לקבל פה המלצות מאנשים שרכשו דגמים ספציפיים לגבי ניסיונם ומידת שביעות רצונם האישית. מצאתי בחיפוש בפורום כמה המלצות חיוביות על דגם דיסקברי המיובא על ידי אמגזית מאוסטרלייה (BEEFEATER), וראיתי אצל חברים דגם של SCAB שעשה רושם חיובי ממבט ראשון. אשמח אם אנשים יביעו את דעתם מניסיון אישי אם יש כזה.

danik56

New member
הביקורות באמזון

קראתי את הביקורות, וכעת אני מתמקד בדגם של BEEFEATER דיסקברי 900 המשווק על ידי אמגזית: http://www.amgazit.co.il/productspec.asp?id=375&name=גריל דיסקברי 900 - 3 בוערים או בדגם SRE03 של SCAB: http://www.scab.co.il/product.asp?pID=119&cID=51&c=112918 הדיסקברי משמעותית יותר יקר אבל הוא מחברה ידועה לעומת הסקאב שנראה לי שזה מוצר מדבקה כי רק בישראל נמכרים מכשירי גריל תחת שם המותג הזה. יש למישהו דעה על הדגמים האלה?

danik56

New member
בלון הגז

יש לי בלון 12 קילו כבר מעל שנתיים. איך ניתן לדעת כמה גז נותר במיכל? מישהו יודע כמה שוקל מיכל ריק?

danik56

New member
ועוד בעיניין הבלון

מצאתי בתחתית הבלון כל מיניי מספרים ומידות, ובין היתר מופיע שם "ט 17 ק"ג", האם הכוונה שמשקל "טרה" של הבלון ללא הגז הוא 17 קילו? כעת הבלון שוקל בערך 20 קילו. אם אני לא טועה זה אומר שיש לי כעת רבע מיכל (3 קילו מתוך 12) אני טועה??

למעלה