המלצה לדיסק חדש

notis12

New member
המלצה לדיסק חדש

דיסק חדש לאוהבי המוזיקה העכשווית. PANOS_KIAMOS-LIVE_2007 פאנוס קאימוס בהופעה חיה ממולץ . העטיפה הקדמית --------------------->>>>

shabtai2

New member
שלמה,יש לי שתי הצעות עבורך רק תבחר

1. מבחר של שירי פאנוס קיאמוס משנה שעברה. 34 שירים של השנים 1998-2006 2. פאנוס התארח אצל סמינה בחודש אוקטובר 2006 בערוץ אלפא עם אומנים נוספים, תכנית שמחה וצבעונית. ישנה אופצייה נוספת והיא הדיסק וגם ההופעה בחבילה אחת רק תבקש ו...... לילה טוב,שבתאי.

F a d i

New member
שבתאי,לפי העטיפה ששלמה צירף עושה

רושם שמדובר בהקלטת אודיו של התכנית של סמינה מה שעושים (לצערי) בתדירות גבוהה לאחרונה מה שגורם לי לחשוב פעמיים לפני שאני מוריד כל דיסק LIVE כיוון שאיכות ההקלטה לא גבוהה,השירים חתוכים ודיבורים ברקע וכו' מקווה שבמקרה לדיסק זה אני טועה-וכמובן תודה לשלמה על ההמלצה

shabtai2

New member
זהו הדבר הראשון שעלה לי גם בראש

בדקתי אצלי ובתכנית הארוח האחרונה שהוא התארח אצל סמינה אלו לא הבגדים שהוא לבוש על גבי עטיפת הדיסק ששלמה פירסם. נכון זוהי תופעה שהחלה ואתה צודק האיכות על הפנים ובכללי איכות הקול בתכניות האירוח של סמינה (היא כבר לא מנחה את התכנית אלא מדי פעם) לא משהו בגלל המעבר לאולפן גדול. מחכה לתגובה משלמה הדיסק אצלו והוא יכול לתת פרטים. להת',שבתאי.

notis12

New member
שבתאי ופאדי

הדיסק אכן הוקלט בהופעה חיה אבל ההקלטה ואיכות הקול טובים מאוד . ממליץ מאוד להצטייד בדיסק לכל אלה שאוהבים את המוזיקה של פאנוס . רוצה להזכירכם שלפני כשנתיים ראיתי אתו בגודל טבעי במעדון " אסטריה " בגליפדה . הוא נתן שם הופעה מעולה .

למעלה