המלצה להגנה.

רפאל18

New member
המלצה להגנה.

שלום אני כעת בעונת הרביעית עם ראשדן אנד דיאמונדס מהליגה השלישית באנגליה, בעונה הראשונה והשניה סיימתי במקום ה-1 ובעונה השלישית עליתי לפרמייר ליג דרך הפלייאוף( מקום 3), לD1 הבאתי שלושה שחקני הגנה שהתיאום בינהם אדיר והם אדירים למועדון שהוא לא בסדר גודל של ריאל או יונייטד... מדובר בשלישיית הגנה ניגרית, שאני שם אותם ככה: איפייני אודזה בלם באמצע, לצידו בצד שמאל אייזק אוקרונקוו ובצד ימים טאריבו ווסט...אה ועוד מגן ענק שעכשיו קניתי, חואן הטיגה מאייאקס, מגן ענק!!!!!!!! ואגב אייקס אז יש להם גם אחלה התקפה צעירה שקניתי, מידו חלוץ ויוסוף הרשי קשר שמאלי..

tomash11

New member
טאריבו ווסט נהדר

יש לי אותו בבארסה והוא ממש שולט גם בצד שמאל בתור מגן תוקף וגם בתור בלם מרכזי, אבל בצד השמאלי של ההגנה. אני אישית משחק תמיד עם שני בלמים אבל השאלה שלי היא אחרת... את ווסט אני יכול להבין איך השחקת, הוא שחקן חופשי ויש לו הרבה הופעות בנבחרת. אבל איך השגת את האחרים?...הם ניגרים משמע זרים שצריכים הופעות בנבחרת, ולהביא לליגה השלישית שלושה ניגרים שהם שחקני נבחרת זה נשמע לי משימה די קשה...ספר ספר איך הצלחת. ועוד הערה על ווסט...אני לא זוכר אם פה אמרו לי או בעבודה אבל כשתהיתי בקול פעם איך שחקן כזה (שהוא גם לא רע במציאות) נשאר בלי קבוצה (כמו פליקס חלפון...איך? איך בית"ר שחררה כזה שחקן???), אז מישהו אמר לי שהוא טוב אבל שחקן בעייתי בקטע של משמעת ויחסי אנוש. בבארסה בינתיים הוא ילד טוב כבר שנתיים...מישהו יודע משהו על זה?..

JRM

New member
חופשי?

איזה חופשי ואיזה נעליים היה לו חוזה באינטר שהשאילה אותו לדרבי והופ נגמר החוזה וטאריבו החביב הבין שבאינטר אין לו מה לחפש אז ללא חוזה הוא שחקן חופשי בזמן שיחרור המשחק לא היתה לו קבוצה אבל במציאות הוא הוחתם מיד ע"י קייזרסלאוטרן בקשר לחלפון אם אני לא טועה אני חושב שזה הוא...שהוא גילה אצלו בעיה בלב והחליט לפרוש...או שזה היה שחקן אחר...

tomash11

New member
לא התכונתי עכשיו...

אלא לתקופה ההיא שציינת, ואכן מסתבר שהוא באמת לא נשאר הרבה זמן חופשי בשוק, כמו שתיארתי לעצמי. אבל מה שתהיתי וענית לי בדיוק על זה, זה איך הוא נהיה שחקן חופשי.

tomash11

New member
ובקשר לחלפון...

לא אחי, זה בטח שחקן אחר... פליקס חלפון היה בבית"ר ירושלים בתקופה של גד זאבי, הוא הוחתם לעונה אחת ובסוף העונה הוא שוחרר ומשום מה לא מצא אף קבוצה. אחרי חצי שנה בערך שהוא התאמן במסגרת מיוחדת של שחקנים חסרי קבוצה, הוא מצא קבוצה אניחושב בלאומית אבל נפצע ממש מיד פציעה שגמרה לו את העונה. ממש חרא. למרות שהוא שחקן הפועל מוצהר, אהבתי מאד שהוא בא לבית"ר. אחלה שחקן שבעולם, לא מספיק מוערך ואובדן גדול לדעתי. חבל.

רפאל18

New member
הסבר ועידכון...

את איפייני אודזה הסאתי למועדון אחרי שעליתי לליגה הראשונה בשיא מועדון של 7.25 מליון דולר, שווה כל אגורה, את אוקרונקוו הבאתי ב 4.3 מליון חודש לפניו, בדיוק שהוא עשה את ההופעה ה 12 שלו בנבחרת, וכנראה שזה מספיק...לאודזה יש כבר איזה 40 הופעות עכשיו... ועידכון- ממש עכשיו עכשיו מכרתי את טאריבו ווסט הקשיש בן ה 30 לאסטון וילה ב 13 מליון דולר, ואת קים קאלסטרום בסכום מצויין של 18.5 מיליון לצלסי.

zidane4444

New member
בקשר לבלאגנים שווסט עושה, ולמה הוא

נשאר בלי קבוצה לפני המונדיאל הוא אמר לרשאי קייסלאוטרן שהוא לא מוכן לשחק כדי לא להיפצע אז הם העיפו אותו

למעלה