המלצה להודעה בפורום סיפורים

שמחה לראות שאהבת../images/Emo6.gif

ומעניין שאתה לא מבקש המשך, משהו לא בסדר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דן צ

New member
בוקר טוב קרן אור לי../images/Emo42.gif

יש לי המשך משלי אבל הוא לא אופטימי. בהמשך שלי אני רואה לפתע ששלוש דמויות מתפרצות לחדר של הזוג האוהב בין הדמויות נמצא הבעל ושני בלשים פרטיים, שמתעדים במצלמותיהם את המתרחש. בהמשך מתברר כי המאהב הוא לא אחר מאשר מושתל של משרד החקירות ששכר הבעל.

תודה על הרעיון- הפרק השלישי

עדיין לא כתוב, אולי אכניס את הסוף המפתיע שלך, לשם, מסכים??

inbale

New member
אוי לא..זה כל כך בנאלי

אולי בדיוק ההיפך? שיהיה איזה סוף מפתיע ורומנטי לשם שינוי?

איזה כיף לי, הרבה רעיונות, מתחילה

לחשוב, ולהוציא את זה על הכתב תודה לכולכם אתם משהו משהו

Toy story

New member
מזאת אומרת

המאהב מושתל של הבעל? פשששש.. זה סיפור אמיתי? בכלל מדהים עד כמה יכולה להיות קנוניה מאחורי הקלעים

פרק שלישי - פנטזיה בחוף הים

רוני הסיט את החוטיני, וידיו החלו מטיילות בין רגליה, מחפשות ,תרות אחר החום, הלחות, והתשוקה, ליטוף עדין, מגשש, ומלא ארוטיקה, שירלי החלה מתנשפת בכבדות, ולהשמיע קולות הנאה , רוני החל יורד בשולי ביטנה, ולשונו החמה מלקקת את אצבעות רגליה, לאט לאט החל לעלות במעלה רגליה החטובות, מלטף בשתי ידיו , חש את עורה החלק והעדין, משחרר מפיו מילות אהבה, ושירלי גונחת ומבקשת "עוד", רוני התוודע לערוותה, שהיתה חלקה, וטעם אהבה היה בה, גמע בצמאה את רטיבותה, ואמר לה, "כמה אוהב", כפות ידיו נעו אל רגליה החטובות מלטף בשתי ידיו , חש את עורה החלק והעדין , ממשיך ומלטף את אחורי ברכיה בתנועה איטית , ובשתי אצבעות מלטף את נקודות המגע הרגישות האלה שלה נשימותיה של שירלי הפכו איטיות יותר ויותר ומדי פעם הייתה משתנקת לשונו החמה עלתה באיטיות מהברך אל מעלה הירך, טועמת את הבשר הרך והמתוק, טועם ולא מפספס אף נקודה , רוצה להרגיש את כל כולה שתי ידיו הרחיקו בעדינות את שתי ברכיה, הנרתיק הגדוש והורדרד שלה נחשף לעיניו, נדהם לגלות שנטול שערות , חלק , ויפה. הוא החל מלקק את שפתה השמאלית התפוחה, שומע את גניחתה של אהובתו, גניחה עמוקה. קולנית. לשונו זזה ימינה ושמאלה , כריקוד משוגע ללא מעצורים טועם את מיצי נרתיקה שבין רגליה. שירלי את שערות ראשו אחזה, לא רצתה שיפסיק , היא נהנתה עד עמקי נשמתה והוא יונק ומרפה, יונק ומרפה. רוני החל להרגיש איך איברו מתחיל להזדקר , שומע את שירלי לוחשת לו "עצור" , עכשיו תשכב, אני רוצה לענג אותך, כל שעליך לעשות הוא לשכב "היא ניגשה לתיקה שהיה מונח על השידה שבצד החדר פתחה את הרוכסן של התיק, והציאה מתוכו שמן אירוטי בטעם תות , חזרה אל המיטה הגדולה והחלה ללקק את כל גופו, תחילה נגעה בלשונה הרכה בפטמותיו היא מצצה אותם ברכות, והחלה את דרכה מטה... היא ליקקה את מפשעותיו הכול היה שם חם, רטוב וקשה, ליקקה את אשכיו, והוא נאנח והשתנק, רוני הרגיש כיצד הוא רוצה בכל מאודו להרגיש את שירלי הכי קרוב שרק אפשר, היא הכניסה את איברו לתוך פיה והחלה לעסות אותו, קדימה ואחורה ושוב, רוני היה מגורה עד מאוד . לפתע שירלי התרוממה ועל רוני התיישבה מיציה טפטפו על איברו, ובתנועה איטית החדירה את איברו בשלה, החלה לנוע לכל הכיוונים , ושניהם הרגישו כאילו איבדו שליטה, הנשימות, הגניחות והאנקות של שניהם, רוני החל קורא בשמה, "שירלי, את מדהימה", ,שירלי" , כן , והיא את עיניה עצמה, התמכרה להרגשה הזו שהוא ממלא אותה, מרגישה איך היא מגיעה לשיא השיאים, ואיך מיציו ממלאים את תוכה. שעה ארוכה לאחר מכן , כשגופה מכורבל בין זרועותיו מתרפקים על העונג האלוהי להם זכו על החוויה הראשונית . היא שאלה אותו: ההיית או חלמתי חלום?". " האם זה אתה או שתמיד זה כך" והוא השיב לה: " זה לא היה סקס, התנינו אהבים", הייתי רוצה אותך איתי, לעולמים. אך שניהם ידעו שאת החוויה הזו לא יזכו להמשיך, כי שניהם נשואים והרגישו כי זה אסור, הם זכו להרגיש את הטעם, אך בליבם התעורר פחד. הם התרחצו ולבשו את בגדיהם, התנשקו את נשיקתם האחרונה, ונפרדו לשלום. הקיץ עבר, ובא הסתיו עם השלכת , החורף הגיע ושטף את הרחובות, ושוב עונה ועוד עונה כך חלפה לה , בבית של שירלי כולם כבר התעוררו , כל אחד לעיסוקיו מתכונן , שירלי לבשה את מעיל העור , מאיצה בילדיה לסיים את שתיית השוקו , לקחת תיקים ולרדת לעבר המכונית. את הילדים, פיזרה, ובמהירות של כמעט טיסה, לעבודה מיהרה, שירלי לא היתה ידועה כמאחרת, ולא רצתה לקלקל את שמה. במשרד עו"ד שבה עבדה, היא היתה היחידה, הכל ידעה לעשות, בחורה יעילה ורצינית, מדפיסה, מארגנת, מקבלת קהל, הבוסים שלה, ידעו כי יש בידיהם אוצר. צלצול בדלת הכניסה למשרדי עו"ד , הוציאה אותה מהריכוז, היא הושיטה את ידה אל האינטרקום ואת הדלת פתחה. שירלי נשארה פעורת פה, והסמיקה , בדלת נעמד , רוני, ההוא מהים, שגרם לה, לאיבוד שליטה, אך עם זאת, הרגישה שהיה לה נהדר. "שלום שירלי", אמר , לחש, "שלום רוני" ענתה , "מה שלומך?" "טוב תודה" , "אפשר לעזור" פנתה שירלי, לא שוכחת את תפקידה בחברה, "כן" ענה "אני אותך מחפש כבר כמה חודשים" , ,רציתי לשאול לשלומך, רציתי לך לומר, שלא שכחתי ולעולם לא אשכח", התגרשתי לפני חצי שנה, ועליך לא הפסקתי לחשוב " שירלי השתנקה, לא ידעה מה לומר, ליבה קפץ מהתרגשות. "אפשר להזמין אותך לקפה?" שאל בחשש, והיא ענתה במהירות, "כן אשמח" בבית הקפה, הם ישבו, הידיים לא אוחזות כבפעם הראשונה, היא היתה נבוכה , "איך הוא בא בזמן כזה טוב" , חשבה בליבה ואז החלה וסיפרה לרוני כי לפני כשנה וחצי חוותה אסון במשפחה, בעלה שכה אהבה, הלך לעולמו בצורה מפתיעה, המחלה הארורה אותו לקחה, והיא נשארה בגפה. סוף קרן אור לי

למעלה