המלצה להחלקה

Shlomita11

New member
המלצה להחלקה

שלום לכולם. יש לי שיער מלא מאוד, עבה ונפוח.
יש לי חברה שעשתה עכשיו החלקה בעלות של 300 שח במספרה השכונתית התוצאה מדהימה. השיער חלק מאוד ועם ברק אומנם הסוג שיער שלה לא כמו שלי אך לא פחות גרוע הוא היה מעט מתולתל.
חברה אחרת הלכה לעשות החלקה צרפתית בעלות 1500 שח. אותה לא פגשתי מאז.
שאלותיי:
1. מעניין אותי כיצד הפרש כזה במחיר(שניהם בוצעו במספרה שכונתית ובשניהם המוצרים מאושרי משרד הבריאות).
2. האם למישהי יש נסיון והמלצה מה מתאים לסוג שיער כמו שלי ( מלא עבה ונפוח) איזו סוג החלקה כי באינטרנט יש המון סוגים.
תודה ושבוע טוב

החלקות שיער מסוגים שונים

שלום
החלקות שיער מתומחרות שונה בין ספרים ומספרות שונים. הסיבות לכך הן רבות ומגוונות - חומרים, זמן עבודה, מצב שיער התחלתי וכמות שיער ועוד. מחיר החלקה נע באזור ה1000 ש"ח (פלוס מינוס), כשדברים נוספים שיכולים להשפיע הם שכירות המקום, האם מדובר בבעל המקום או עובד שלו, ספר חדש או ספר ותיק וכו', וכמובן, לא פחות חשוב - מי הלקוחה? האם מדובר בלקוחה קבועה שנמצאת שם כל חודש או אולי גם המשפחה שלה שם, או מישהי שמגיעה פעם ראשונה או פעם בשנה וכד'. בעיניי מחיר של 300 ש"ח הוא תמוה.
&nbsp
בנוסף, יש לקחת בחשבון שהחלקה לא נמדדת לפי השבוע הראשון שבו בוצעה (למרות שיש החלקות שגם מיד לאחר שבוצעו ניתן לראות תוצאה לא טובה). תחכי חודשיים-שלושה ותשווי בין שתי ההחלקות.
&nbsp
בנוגע לסוג השיער שלך - איני יכול לעזור מבלי לראות את השיער קודם. ספר מנוסה יידע להתאים לך את סוג ההחלקה.
בברכה
עומר שמעוני

למעלה