המלצה להנהלה

scooby4

New member
המלצה להנהלה ../images/Emo179.gif

תחליפו סקר - הנה רעיון שבמקרה צץ במוחי: "לאיזו דמות מהאגדות אתם הכי מתחברים ?" 1. סינדרלה (ניקיון באונס וכו') 2. כיפה אדומה (קשרי משפחה וכו') 3. הברווזון המכוער (מראה חיצוני וכו') 4. שלגיה (תמימות וכו') 5. היפיפיה הנרדמת (שינה וכו') 6. החלילן מהמלין (כישרוני בהרבה דברים וכו') 7. פיטר פן (שובב, ילדותי וכו') 8. אחר (אם אתם הצבעתם לסעיף זה תפרטו בפורום על דמות זו).

Idan91

New member
../images/Emo45.gif, הוחלף הסקר!

שני דברים: א. שימו לב שהוספתי עוד אפשרויות לאלה שסקובי כתב. ב. כיתבו בשרשור הזה במה בחרתם, וכל המפרט - הרי זה משובח! ג. לא הוספתי את ה"משמעות" בסוגריים, כי כל דמות יכולה לסמל דברים נוספים או אחרים עבור אנשים שונים.

WallFlower

New member
לא ברור?

פינוקיו! - לשקר זה דבר רע. לילדים קטנים אסור לשקר. ילד שישקר יתארך אפו והוא יהיה מכוער. אם תשקר ולא תיתפס אתה עלול להפוך לחמור. או להזיק לך. או להדאיג את ג'פטו. או להפוך לכשלון קופתי - ראה ערך רוברטו בניני וההפקה האחרונה שלו של פינוקיו. או מצד שני - אם אתה באמת רוצה משהו מכל הלב ואתה ילד טוב מאוד, הוא יכול להתגשם! אבל אז מצד שני איך אפשר להסביר את זה שעדיין אין לי את בית החוף של ברבי? רפונזל!- שווה לגדל שיער ארוך. בסוף זה אולי יציל אותך. או שתטרף בעודך חי ע"י כינים ששרצו שהם ויצרו בעצמן מוטציות קטלניות!

Idan91

New member
אבל הכוונה היא..

יותר לדברים אותם הדמויות מסמלות, ואפשר להזדהות אתם, מאשר למסרים של הסיפור כולו.

Idan91

New member
הרבה דברים,

כמו שכל דמות (כמעט) מסמלת יותר ממה שכתבת. למשל, פינוקיו מסמל רצון להידמות לחברה שסביבו ותחושת שונות, הוא מסמל מסירות... רפונזל- הרגשה שהיא "כלואה" (אפשר להשליך את זה על הרבה תחומים).

WallFlower

New member
יאי../images/Emo70.gif הייתי הראשונה../images/Emo70.gif

איזה כיף זה לראות מאה אחוז...חחחח... ואם אתם שואלים למה אז - בגלל שאני אוהבת ברווזנים קטנים וחמודים! הם חיה טיפשה באופן לא הגיוני אבל הם כל כך חמודים!!! וחוצמזה כשהייתי קטנה אז הייתה לי קלטת לטייפ - מעשיות לכל השבוע - זה כזה "יום ראשון - סינדרלה" ואז הם היו מספרים את הסיפור ואז הייתי אמורה לעצור ולשמוע ביום שני מעשיה אחרת! קיצר תמיד הייתי שומעת הכל באותו היום ואני חושבת שיום שישי היה הברווזון המכוער...לא יודעת למה בעצם הכי אהבתי את זה...לא משנה זו המעשייה שאני זוכרת הכי טוב! אה, וגם בגלל שאני מכוערת

positive energy

New member
כיפה אדומה

כי גם אותי מתקיפים זאבים בזמן שאני הולך לבקר את סבתא שלי היער, וכשאני הולך לבית כנסת אני שם כיפה אדומה. אגב, סביר להניח שזאת ההודעה האחרונה שלי בפורום, שימו לב שההודעה הקודמת היא מלפני חודש והיא בעמוד השלישי, והיא גם אוף טופיק. אני פשוט מרגיש שאין לי מה לתרום לפורום, ויש עוד כמה סיבות שאני לא אגיד אותן מכל מיני סיבות. אתם יכולים למצוא אותי בפורום סאותפארק וצ'מיונשיפ מנג'ר, למרות שגם שם הנמכתי פרופיל

WallFlower

New member
אני אצרף את כולם לשירת "רוני" ../images/Emo70.gif

אנחנו באמת נתגעגע!!! תחשוב על זה שוב!

Idan91

New member
מרגישה שלא מספיק "תורמת"?

למה שלא תמשיכי לקרוא, ולהגיב כשיש לך מה להגיד? כלומר- למה לעשות את זה שחור או לבן?

Idan91

New member
אז למה קראתי את ההודעה שלו בלשון

נקבה??? אני שרוטה!

Posiedon

New member
אלוהים ברא אותנו מושלמים....?

חחח יש טעויות בחיים... אלוהים לא ברא אותנו מושלמים כדי שנוכל להשלים את החסר....
אפרופו קיבלתי זוג ציפורי אהבה:נחמה ומנחם הם כחולים יפים כאלה..:)

למעלה