המלצה לחנות אופניים בלונדון חנות אמיתית.... לא אינטרנטית. עבור חבר, אני נשאר כאן... תודה
א אבישי10 New member 22/12/16 #1 המלצה לחנות אופניים בלונדון חנות אמיתית.... לא אינטרנטית. עבור חבר, אני נשאר כאן... תודה
O odedbc New member 22/12/16 #2 יש רשת Evans Cycling, מיספר חנויות, בד״כ בד״כ מצוידות היטב סביר שבתקופת לפני/אחרי חגהמולד יהיו מיבצעים זולים. יש לא מעט חברות בריטיות, שאינן מוכרות בארץ, לייצור ביגוד ואביזרים ברמה גבוהה
יש רשת Evans Cycling, מיספר חנויות, בד״כ בד״כ מצוידות היטב סביר שבתקופת לפני/אחרי חגהמולד יהיו מיבצעים זולים. יש לא מעט חברות בריטיות, שאינן מוכרות בארץ, לייצור ביגוד ואביזרים ברמה גבוהה
O odedbc New member 22/12/16 #3 וכמובן, איך שכחתי, Decathlon. למרות הביקורות השליליות שהועלו כאן לפני זמן מה, הנסיון שלי עם דקתלון מצוין. במשך השנים קניתי מהם המון פריטי לבוש ואביזרים לאופניים וריצה, ברמה טובה, בד״כ במחירים זולים. שווה ביקור
וכמובן, איך שכחתי, Decathlon. למרות הביקורות השליליות שהועלו כאן לפני זמן מה, הנסיון שלי עם דקתלון מצוין. במשך השנים קניתי מהם המון פריטי לבוש ואביזרים לאופניים וריצה, ברמה טובה, בד״כ במחירים זולים. שווה ביקור