המלצה לטיול עד שבועיים בקיץ

דונה בו

New member
המלצה לטיול עד שבועיים בקיץ

היי,
אנחנו זוג שמחפש המלצה למקום מבודד, יפה ולא עירוני ששווה לנסוע אליו בקיץ (מתישהו בין אוגוסט לאוקטובר)
אנחנו מחפשים מקום זול (בכל זאת, סטודנטים..) שאפשר להסתלבט בו ולטייל קצת (לא טרקים..אלא משהו רגוע יותר)

יש רעיונות?

גליל... כל האזור שמעל הכינרת..

צימרים באזור הגליל המערבי.
אזור גוש-שגב או שפר\אמירים והסביבה.

האזור מלא בצימחיה ירוקה כך שיחסית קריר -תמיד יפה !
ואם צריך אז יש גם מבודד

ברלין

אחת הערים היקרות שהייתי בה באירופה (לפניה זו אמסטרדם), והיא עירונית ומסובכת.. לא שקטה ולא זולה (כמו שביקשו למעלה)

גילושיט

New member

לא יודעת מתי היית אבל אני הייתי לפני 3 חודשים ויחסית לאירופה היא מאוד זולה (ולפני שנתיים עשיתי יורוטריפ ככה שיש לי מושג)
ואגב לדעתי היא ממש לא מסובכת, הכל ברור וכתוב גם באנגלית והאנשים מקסימים תמיד יודעים אנגלית ומוכנים לעזור!

עשיתי גם משו בסגנון באמצע ספטמבר האחרון..

הגעתי לפראג הייתי שם 4 ימים ומשם לליפציג בגרמניה (אם כבר גרמניה אז שם עדיף, מקום מקסים) ומשם לברלין לסופשבוע (לרוב הגרמנים תקוע מקל בתחת.. הם פוצים.. לפחות אלה שאמורים לתת שירות.. הצעירים דיי בסדר..
נכנסתי לחנות של מאפים וקניתי אוכל ואז ביקשתי ממנה שתפרוט לי אחד מהשטרות שהיא נתנה לי והיא פשוט ציקצקה לי בלשון ועקמה את הפרצוף!!!!!!!)
בפעם השנייה שנתקלתי ביחס דוחה היה באובן (רכבת תחתית) שרציתי רק להבין לאיזה כיון כללי אני צריכה לנסוע ואף אחד מהגרמנים לא פנה להסתכל אליי... אבל איזה ראסטה מן שהיה שם ראה שאני צריכה עזרה ולא רק שעזר אלא גם הסביר לי פחות או יותר מה יש בתחנות ואיפה כדאי לי ללכת)

מגרמניה הגעתי להולנד שהם באמת באמת יודעים מה זה להיות אדיבים, עצרתי מישי לשאול משו והיא הייתה על אופניים אז היא פשוט התחילה ללכת איתם לידי ולהסביר לי:), שם באמת יותר יקר ומשם לבלגיה (לא מומלץ בכלל!!)

ועוד דבר, הם מחפשים למעלה מקום קייצי עם טבע וכאלה.. אני לא חושבת שהבנינים או הקפור של ברלין פוגעים במטרה.

סנטוריני

ללא כל צל של ספק!
אי מקסים בצורת ירח, שייך ליוון, אפשר להשכיר שם טרקטורונים או אופנועים וככה לבדוק מה קורה בכל פינה באי.
אני וחברה שלי היינו שם שבוע והצטערנו שלא יותר..
יש שם חופים משגעים ואם בא לכם הרפתקא נחמדה אז קחו טרקטורון ומפה ופשוט תתחילו לנסוע.. אני וחברה שלי הגענו לחופים מבודדים ומקסימים בלי נפש אדם! היה כיף לפרוש את המחצלת להוריד בגדים (גם את הבגד ים) ולהכנס למים הצוננים. בחלק הצפוני של האי יש כפר-עיר שנקרא ״איה״ אומרים שמשם אפשר לראות את השקיעות הכי רומנטיות בעולם.. היינו שם יומיים.. יש שם גם טיילת מקסימה וציורית.
תסעו קצת לפני אוגוסט, באוגוסט רוב היוונים מקבלים חופש ארוך מהעבודה אז האיים מלאים בתיירות פנים וחוץ..

אתם תהנו בטוח!

פארלין

New member
עשית לי חשק לעשות גיחה ליוון

למרות שאף פעם לא התלהבתי ממנה...

למעלה