מצטרף לשאלה - אפשר גם להעלות קצת במחיר כדי לשפר את איכות המצלמהCompare Xiaomi 11T vs. Samsung Galaxy S20 FE 5G - GSMArena.com
www.gsmarena.com
שיאומי 11T:
128/8
דואל סים
IP53
אנדרואיד 11 12 13 14
NFC
הקלטת שיחות
VOLTE ברשתות פלאפון והוט מובייל (שיחות ברשת דור 4)
מפרט טכני טלפון סלולרי Xiaomi 11T 128GB 8GB RAM שיאומי מוצר ארכיון - זאפ השוואת מחירים
לפניכם מפרט טכני של טלפון סלולרי Xiaomi 11T 128GB 8GB RAM שיאומי. כל הנתונים שחייבים לדעת כדי לבחור נכון! זאפ השוואת מחירים מציגים לכם את כל המידע שעוזר לכם להשוות.www.zap.co.il
סמסונג S20FE :
128/8
דואל סים
IP68
אנדרואיד 11 12 13 14
NFC
הקלטת שיחות
VOLTE ברשתות פלאפון והוט מובייל (שיחות ברשת דור 4)
טלפון סלולרי Samsung Galaxy S20 FE 5G SM-G781B/DS 128GB 8GB RAM סמסונג - זאפ השוואת מחירים
גלקסי S20 FE 5G SM-G781B/DS 128GB 8GB RAM סמסונג החל מ - 1035₪. רק בזאפ תמצאו השוואת מחירים של טלפון סלולרי Samsung Galaxy S20 FE 5G SM-G781B/DS 128GB 8GB RAM סמסונג, מידע על חנויות קרובות, 91 חוות דעת, מפרט טכני ועוד.www.zap.co.il
רוכשים שיאומי עם מעבד Snapdragon, מורידים את GCam ומשפרים את איכות הצילום.להעלות קצת במחיר כדי לשפר את איכות המצלמה
בשלב זה VOLTE עובד רק ברשתות פלאפון והוט מובייל בעתיד איש לא יודע מתי זה אמור לעבוד גם בסלקום ופרטנר (סתם לידע אישי)תודה.
מדוע ציינת את רשת פלאפון והוט מובייל?
ההקלטה לא נעשית על אפליקציה ע"ג הטלפון עצמו? (ואז זה לא תלוי רשת)
זה מה שאני מחפש
הבדל:תדוה על התשובה.
רגע אז מה ההבדל בין הקלטת השיחות הראשונה שציינת לבין הקלטת שיחות השנייה שציינת?
פערי איכות? אם זה כל הסיפור זה לא אכפת לי. העיקר שאפשר להקליט שיחות בדגמים האלה.
שניהם מקליטים את שני הצדדים באופן ברור וחזקרגע. שני הדגמים שהומלצו תומכים בהקלטת שיחות סבירה ואוטומטית ששומעים את שני הצדדים?
למה להמליץ על דגם בן שנתיים?שניהם מקליטים את שני הצדדים באופן ברור וחזק
בסמסונג זה בילדאין אוטומטי או רגיל
בשיאומי זה בילדאין רגיל ואוטומטי מצריך אפליקציה צד ג'
שורה אחרונה:
אם אתה רגיל לממשק של שיאומי רכוש שיאומי 11T
אם אתה רגיל לממשק של סמסונג רכוש סמסונג S20FE
אז מה אם הוא בן שנתיים?למה להמליץ על דגם בן שנתיים?
ממה שידוע לי הדגם של 2022 הוא רק לשוק הקוריאני.
תתקין את האפליקציה הזאת של סמסונג בטלפון שלךקניתי את הS20 ואני לא מוצא את האפשרות להקלטה אוטומטית. לאחר חיפוש בגוגל נתקלתי בזה.
אשמח לעזרתכם
קניתי את הS20 ואני לא מוצא את האפשרות להקלטה אוטומטית. לאחר חיפוש בגוגל נתקלתי בזה.
אשמח לעזרתכם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.