המלצה ליום נישואין.

hilawe

New member
המלצה ליום נישואין.

הי אני ובעלי חוגגים שנתיים נישואין ומעוניינים לבקר בצימר. (סופשבוע) חשוב לנו בצימר - נוף נוף ונוף!!!!! ובכלל צימר עוצר נשימה. יחד עם זה אנחנו רוצים לשלב ספא מפנק, ארוחת ערב טובה ולצאת בערב לפאב (למשל עם קריוקי). לכן אני מבקשת המלצה על צימר בסופשבוע שיענו לנו על הצפיות. אשמח לקבל תשובות ומבטיחה לחזור ולהמליץ

hilawe

New member
מדהים ביופיו ולצערי לא פנוי

התקשרתי עכשיו. יש עוד הצעה מפתה כזו. עם אותו סדר גודל של מחירים?

איריסג

New member
הסעודה האחרונה - אמירים או עליסה

הסעודה האחרונה - צימרים מדהימים. בסויטה הדרומית יש מרפסת לנוף משגע! יש להם מסעדה בסלון הבית שאנחנו מאד נהנינו ממנה (גורמה צמחוני) והסויטות סופר מושקעות. עליסה - במושב מנות בגליל המערבי - יש לה ארבע סויטות מקסימות. אבל הנוף הכי מרהיב הוא באחת מהן שנקראת "ארץ הפלאות" - זו הסויטה הכי חדשה שלהם, יש בה קומה ראשונה עם מטבחון, מיטה ובריכת שחיה שיש המכנים אותה ג'קוזי (זה פשוט משהו מרובע וענקי!) ובקומת הגלריה יש פינת "זולה" עם טלויזיה ו DVD ויציאה למרפסת ענקית עם נוף מרהיב של הים משמאל והרי הצפון מקדימה. ארוחת הבוקר של עליסה היא משהו לא יאמן - טעים, מגוון - אי אפשר לזוז אחר כך (זה לא כלול במחיר, מומלץ להזמין בכל מקרה!) אם אתם הולכים אליה - המסעדה שאני ממליצה לחגוג בה היא אלומה-ביסטרו גלילי בתרשיחא. ובעניין המסג'ים - גם באמירים וגם במנות אפשר להזמין מסג' לצימר. בלה (באמירים) ועליסה (במנות) יידעו לתת לכם את כל הטלפונים.

למעלה