המלצה ליועץ ביטוח

oferneu

New member
המלצה ליועץ ביטוח

שלום, נכון להיום יש לי מגן זהב בקופ"ח מכבי + ביטוח בריאות פרטי בחב' הפניקס + ביטוח סיעודי בחברת הראל. אשתי חברת הסתדרות המורים ודרכה הציעו לנו ביטוח פרטי שנקרא מקדם בריאות הכולל בתוכו ביטוח סיעודי. כמובן שהעלויות הרבה יותר זולות אולם הבעיה שלי היא להשוות בין 2 הפוליסות על מנת לשקול האם המעבר כדאי. מחפש המלצה ליועץ ביטוח בלתי תלוי שיכול באמת לבחון ולהמליץ לי על הביטוח המתאים לי ביותר. תודה

Itzik RDVC

New member
חפש יועץ פנסיוני

יועצים פנסיונים - לא כולם, אנחנו במקרה כן - עוסקים בתחום של ביטוחים אישיים מכיוון שזה כלול בתחום הפנסיוני. ביטוחים אלו הם אובדן כושר עבודה, ביטוח חיים, ביטוח סעודי וביטוח בריאות. אתה מוזמן לפנות אלי ואשמח להסביר במה אנו יכולים לעזור או להפנות אותך למישהו אחר מתאים. הייעוץ של רוב היועצים הפנסיונים הוא אובייקטיבי לחלוטין ולכן הוא בלתי תלוי.

דן סלס

New member
דווקא אל תחפש יועץ פנסיוני

רוב היועצים הפסניוניים מומחים בפנסיוני ויודעים ממש מעט על בריאות אין הגדרה של יועץ בריאות באופן חוקי, אבל יש כמה המומחים בתחום ואינם פנסיוניים חפש אותם שים לב לא לגשת לסוכן ששם על עצמו תואר יועץ ומנסה למכור

Itzik RDVC

New member
אני מסכים שלא כולם עוסקים ומתמחים אבל....

יש לא מעט - אם יורשה לי לומר אנחנו בינהם - שכן רואים בזה תחום חשוב שאנו משקיעים בו המון עבור הלקוחות. לכן חייבים לשאול. כפי שציינת אין רשיון לכך ולכן מי שעוסק בתחום הם בעיקר הסוכנים שהם כמובן אינטרסנטים וכל אחד מייצג רק חלק מהפתרונות ולכן מה שנותר הם בעיקר היועצים הפנסיונים שכן עוסקים בכך והם לא מעטים. לכן פסילתם על הסף היא לא נכונה לדעתי

מדון

New member
הבעיה לבדיקה בין הפוליסה של הפניקס לבין הראל

לבין הביטוח של הסתדרות המורים היא שיש צורך לקרוא את תנאי הפוליסה בין השניים להסתדרות כי בביטוחים קולקטיבים יש מצב שיש כיסויים מסוימים שמורידים מפוליסה רגילה ודי קשה לגלות חוץ מאשר משווים פוליסה מול פוליסה נסה לוד תעשה 3 טבלאות ורשום את הכיסוי של כל חברה ובסוף תגלה מה חסר בכיסוי של ההסתדרות יש דבר נוסף כאשר מסטחים קבוצה גדולה יש הנחות ואין סוכן יש תמיד סוכנות וכאשר יש צורך בתשובות לטיפול זה לוקח זמן רב כמו כן הביטוח הביטוח הוא מוגבל לתקופת חוזה בלבד מה עושים שנגמר החוזה ועוברים לחברה אחרת אז נותנים לכם להשאר החברה של הקולקטיב הישן אבל הסכום גדל ובמשך 3שנים מעלים את הפרמיה עד מחיר כמו שאתה משלם בפוליסה רגילה לכן יש טוב בקולקטיבויש גם רע הכל לשקולך

למעלה