המלצה לכולם: למען הסדר הטוב

רוייקו

New member
המלצה לכולם: למען הסדר הטוב

רישמו את תמצית ההודעה בכותרת, כך נדע למי מיודעת ההודעה ובאיזה הקשר. קשה לדעת איזו הודעה מיועדת למי. נסו להכניס קצת סדר. תודה והמשך מהנה רוייקו

רוייקו

New member
דבר נוסף (מיועד לכולם) באשר לכללים

נסו להמנע מהודעות שכל תוכנן מסתכם ב "שלחתי לך אי מייל" "... צלצלי אלי..." "היי מה שלומך.." וכו וכו . הודעות כאלה פחות מחמיאות לפורום קיבלתי היום על הראש, על מה שהתנהל פה בפורום ואני חושב שצריך לעשות פה סדר. האמת היא שלא רציתי למחוק הודעות של רייזה ואחרים שכתבו לה והתאפקתי. מה שקרה עם רייזה לא יחזור לקרות פה בפורום. הודעות בנוסח ובכיוון הזה ימחקו מייד - ולא משנה מי כתב ולמי. מקווה לשיתוף פעולה מצידכם ושוב תודה, רוייקו

מירי,

New member
רגע רגע... למה???

האם אסור להתנצח כאן סביב הנושא , אם יש כאן מישהי שהיביע את דעתה שאינה תואמת את דעתי , והתנצחיתי איתה די בציניות... למה צריך למחוק (את הודעותיה או את אלה שלי..)?

רוייקו

New member
מירי, לא הייתה לי כוונה למחוק את

הודעותייך. לא הייתה לי ברירה. המימשק של תפוז לא מאפשרת למחוק באופן בררני רק הודעות שאני בוחר, לצערי, כל הודעה המשורשרת להודעה המקורית, נימחקת אוטומטית גם היא. אין לי כוונה למחוק הודעות. את המחיקה ביצעתי לאחר שהעירו לי כמה אנשים על ההפקרות שהייתה פה. הפורום פה ניפתח לאחר הפקת כמה לקחים מיואל. אני לא מוכן לחזור על ההפקרות שהייתה ביואל. ההודעות שלך היו בסדר גמור, אבל המימשק לא איפשר לי להשאיר אותן. ראי זאת כסליחה ממך. מצטער אם ניפגעת. רוייקו

מירי,

New member
לא! לא ניפגעתי!!!!

מי כמוני הכיר את הבלאגם שעברנו ביואל! האמת אפילו לא שמתי לב שכבר מחקת את השירשור (וכן אני מכירה כבר את המגבלות של תפוז) אבל אני חושבת שכל הדיון לא היה כזה נורא , גם אם הגברת אמרה מה שאמרה... נו טוב, אתה הבוס

למעלה