המלצה לכמה בתי מלון באילת...

santa barbara

New member
המלצה לכמה בתי מלון באילת...

עשיתי חיפוש בפורום אבל התשובות שקיבלתי לא ממש מספיקות לי אז אם תוכלו להרחיב אני אודה לכם!!!... הבתי מלון שאני מתלבטת ביינהם הם - ויסטה, הריף, שלום פלאזה... ההתלבטות שלי היא בעיקר בין הריף וויסטה (תקנו אותי אם אני טועה, אבל שלום פלאזה פחות טוב, נכון?!) מצד אחד הריף נראה לי בית מלון יותר טוב אך מצד שני הוא רחוק יותר ממרכז העיר ואני לא יודעת האם הריף באמת שווה את המרחק הזה?..מה אתם אומרים? באיזור הריף יש כל מיני מקומות בידור ובילוי? (מדובר בהורי כך שהספורט הימי באיזור לא כל כך אטרקטיבי בשבילם)... אולי אני בכלל טועה וויסטה יותר טוב מהריף?..פשוט לפי התמונות והתיאורים בכל מיני אתרים למינהם הריף נראה לי טוב יותר. ועוד שאלה קטנה...יש באילת מלון בשם נפטון 3 כוכבים? אם יש באיזה אתר אפשר לראות תמונות שלו ואיך הוא לדעתכם (אני מצאתי רק נפטון 4 ו-5 כוכבים).

santa barbara

New member
מקפיצה...

אף אחד לא יכול לעזור לי?

שמר2

New member
יש נפטון אחד

והוא מלון 4* של רשת רימונים: www.rimonim.co.il לגבי הריף, אין מה להוסיף על שתי הודעות ששמתי כבר, ושניהן באופציית החיפוש לפי "הריף". ויסטה הוא מלון קטן ודי חדש באזור המלונות, ליד אמריקנה ולא רחוק מהמלך שלמה. בריכה מאוד קטנה, ולובי אינטימי. החדרים נוחים ולא יותר. לגבי האוכל, שלא טעמתי, אומרים שהוא מעולה ועם דגש מזרחי-אוריינטלי חזק. כשאני ביקרתי שם האוכלוסיה היתה משפחות עם ילדים וחברה צעירים - מצד שני רוב האורחים לא יושבים רוב היום במלון בגלל שהוא קטן. נשמע שהריף יתאים להם מאוד.

למעלה