המלצה לכפפות אגרוף

oridoron77

New member
המלצה לכפפות אגרוף

לא לקרב , אלא לאימונים בלבד מול שק (לא ברמה גבוהה) להשגת דופק גבוהה ועבודה אירובית....וכמובן גם לחזק את המכות... ראיתי במגה ספורט את "אוורליסט" שהם אחלה אבל האם יש אפשהו כפפות שיותר מתאימות למטרות שלי? חבר שלי המליץ לי על WILDY אבל אני לא רואה חנויות שמוכרות אותם.... תוגדה על התשובה

lironmarko

New member
אם קונים כפפות

אז קונים כפפות טובות לכמה שנים והעצה שלי אליך תשקיעי בכפפות טובות . כי זה : 1) ישמור לך על הפרקים 2) ישמרו הרבה יותר טוב מכפפה בחצי מחיר שתהרוס לך פרקים ביד ויקרעו לך אחרי תקופה מסויימת. האפשרויות שיש לך שהם הכי טובות זה : לפי הסדר: twins (1 windy (2 everlast (3 אני ממליץ על טווינס היא הכי מתאימה למה שאמרת. יש פה את רוני הוא בעל חנות דו-קרב חנות שמתמחה בציודים לאומנויות לחימה ולזירה בפרט, צרי איתו קשר הוא ידריך אותך במציאת הכפפה שלך ושוב אני אומר אל תחסכי בבריאות שלך ... חבל שהיד תתעקם בגלל כפפה שלא מחזיקה אותה טוב .. בהצלחה. לירון

daskaliano

New member
לקנות רק כפפות שק ולא כפפות אימון

כפפות אימון לא מתאימות לעבודה מול שק - הן נהרסות. חבל על הכסף. עכשיו חשוב להבין: א. מול שק כבד - צריך כפפות ותחבושות ידיים. כפפות לשק כבד כמובן עם בולם זעזועים. ב. מול כדור איגרוף או שק קל - לא צריך כפפות יקרות מידי. ג. לפני הכל - תוודא שיש מי שמלמד אותך לסגור את היד ולהכות נכון אחרת כל הכפפות שבעולם לא יתקנו לך את הנזק לכפות ידיים ולמפרקים ידידי. בהצלחה.

atpaddict

New member
"באנדג'ים"

מה שמתאגרפים כורכים סביב הידיים לפני שהם שמים כפפות.

oridoron77

New member
רגע

אני אמור אז להשיג יותר חישול אם אני משתמש בחותלות לא? כי זה מן הסתם פחות מגן על היד לא? אני צריך ממש ממש טכניקה טובה בשביל לא לגרום נזק , נכון?

atpaddict

New member
אתה יכול לעבוד על טכניקה ללא הגנה

על הידיים וברגע שאתה מרגיש שאתתה מוכן להכות חזק יותר, שים חותלות כדי שלא תוריד לעצמך את שכבת האפיתל (עור) מהידיים. אודי

יצאו חותלות חדשות עכשיו...

הם מתלבשות על היד כמו כפפות... קנה אותם בארה"ב אזולאי.... אזואלי איך הם טובות? יניב

דו קרב

New member
בדקתי אותם ולא אהבתי.

אבל גם לא אהבתי את כפפות הסקוצ' לעומת השרוכים, ומי משתמש היום בכפפה עם קשירה ? רק אני.

גם רענן לא אהב אותם........

הוא טוען שהם לא מחזיקים את היד... ולמעשה צריך לשים מתחתם תחבושת רגילה... יניב

למעלה