המלצה לכרטיס לכידת וידאו

המלצה לכרטיס לכידת וידאו../images/Emo16.gif

היי! אני מחפש כרטיס לכידת וידאו (בלי תוכנת עריכה) שמתאים להעברת וידאו למחשב וממנו בחיבורי RCA (חובה). S-VHS ודיגיטלי רק אופציה. כמובן שהכרטיס ידגום גם את האודיו, בלי חיבורים לכרטיסי קול למיניהם. התקציב- כמה שיותר נמוך, אבל משהו נורמלי. לא כרטיס שמשמש לסרטי הבר-מצווה של הבן של השכן, אלא כרטיס שאפשר לעשות איתו דברים טובים. ריל-טיים לא צריך (לצערי), אבל אם המחיר של זה לא מוסיף יותר מדיי (ולפי מה שראיתי הוא כן), אז זה יוסיף מאוד. הכרטיס צריך להתאים למחשב פנטיום 4 2.53ג'יגה-הרץ, עם ג'יגה זכרון DDR333, לוח אם אסוס, ומשהו שמספיק לו הארד-דיסק IDE ולא סקזי. תמיכה בווינדוס 2000 SP3 באנגלית עם עברית, ותמיכה באדובי פרימייר (5.1, אולי שידרוג בעתיד ל-6.5).
ניר

zeevsk

New member
------

יש לי כרטיס של MIRO DC 30 PLUS. שהייתי רוצה להחליף לכרטיס מסוג ריל טיים. רק מה שאני לא כל כך יודע האם הוא מתאים למערכת שלך. אם כן תוכל למצוא אותי במייל [email protected] בקשר למחיר, אפשר לדבר .

זה הכרטיס שיש לי ../images/Emo13.gif ../images/Emo16.gif

ואני חייב להחליף אותו. על AMD במהירות של 1.4 ג'יגה הוא התחמם. אז על פנטיום 4 של 2.53?
והתכוונתי לקבל המלצה על דגם
, אני רוצה לקנות כרטיס חדש, לא משומש.
ניר

zeevsk

New member
אני עובד במחשב מסוג

AMD מאז שיש לי את הכרטיס הזה ואין לי בעיות איתו בכלל.

זה קשור למהירות של המעבד. ../images/Emo16.gif

מעל 1050 מגה-הרץ (פחות או יותר) הוא לא פועל.
ניר

Blizzard171

New member
אני ממליץ על ...

כרטיסי מטרוקס למינהם הם הטובים ביותר לשימוש בייתי ומקצועי אני ממליץ על RTx10 כרטיס מעולה באיכות טובה ביותר המחיר קצת כבד אבל זה איכות

zeevsk

New member
תלוי מה אתה רוצה לעשות עם הכרטיס

כידוע לי הכרטיס מסוג 10 לא יכול לעשות העברה לDVD בריל טיים אבל עם זה לא חשוב לך אז הכרטיס נותן תוצאה לא רעה

חשוב לי בעיקר אנלוגי... ../images/Emo16.gif

COMPOSITE... DVD, דיגיטלי למיניהם ו-S-VIDEO פחות חשוב לי אם בכלל... כרגע אני מחפש כרטיס איכותי, שאני יוכל להעביר אליו דברים בקלות למחשב, לערוך אותם בפרימייר, לשמור לאינטרנט/מחשב או להעביר לקלטת וידאו (או למצלמה חזרה).
ניר

shai955

New member
זאת שאלה בסיסית

אני מצטער שאני מפריע באמצע השיחה אבל זה קשור למה שכתבת בהודעה. זאת שאלה אחת בסיסית. מה זה S-VIDEO?

זה החיבור השחור הזה... ../images/Emo16.gif

שמשמש בעיקר בצילום מקצועי, אם אני לא טועה. S-VHS...
ניר

למעלה