המלצה ללפטופ עבור אובונטו

המלצה ללפטופ עבור אובונטו

אם מישהו יכול לתת לי לינק ללפטופ שאני אוכל לתרגל עליו פיתוח עם אקליפס על אובונטו.

da da da da

New member
תעשה ההפך: מצא לפטופ שאתה רוצה -> ושאל האם הוא מתאים

כמעט כל לפטופ יכול להריץ אובונטו. אתה צריך למצוא לפטופ שאתה רוצה, ואז לחפש טיפה באינטרנט האם דווח על הבעיות עם הדגם הספציפי/חומרה (בעיקר כרטיס גרפי וכרטיס רשת) ואובונטו.
חברות מוכורות ודגם מפורסם = יותר סיכוי להתאמה מלאה ולדיוניום בנושא.

דבר שני ולא פחות חשוב, אקליפס עובד מצויין גם בווינדוס. אני עבדתי איתו שנים בווינדוס. לא תראה הרבה שינויים בין אקליפס בלינוקס לאקליפס בוינדוס. לא רואה סיבה לקנות לפטופ בשביל זה.

BravoMan

Active member
אתה הולך לרכוש מחשב נייד חדש רק בשביל לתרגל

framework אחד מסכן?
&nbsp
שלא תבין אותי לא נכון, אני עובד כבר שנים באופן כמעת בלעדי עם Ubuntu בעבודה ובבית, אפילו המרתי פרויקטים של Wndows לעבור cross-compile כדי שלא אצטרך לגעת בדבר המגעיל הזה תוצרת רדמונד, אבל לא ככה בוחרים מחשב חדש, אלא אם אתה רוצה לבזבז כסף ולהוסיף לכמות הפסולת האלקטרונית.
&nbsp
אתה צריך קודם כל לחשוב טוב טוב על כלל השיקולים: גודל מסך, זמן סוללה, משקל, עוצמת מעבד \ כמות זיכרון \ כרטיס גרפי, וכמובן התקציב.
&nbsp
ואז לבקש המלצה לפי זה.
django כתוב ב-Python, אז הוא יעבוד בכל מערכת הפעלה.
Eclipse כמו שכתבו לך, ואתה גם בטח כבר יודע כי פיתחת ל-Android, גם הוא Cross platform לחלוטין.
בנוסף, תודות למאמצים של Canonical באיסוף דרייברים קנייניים, תאימות חומרה של Ubuntu מצוינת, ולהערכתי עולה על זו של Windows 7.
&nbsp
אז באמת שאין לך מה לדאוג.
&nbsp
באופן אישי, יש לי ניסיון די רחב עם ניידים של Asus, ואני מוצא אותם מצוינים (ונתמכים באופן מלא ע"י Ubuntu ישר מהקופסה).
&nbsp
אבל שוב - תחשוב היטב על הדרישות והתקציב, לא רק על מערכת הפעלה!

ירון316

New member
ענו לך יפה אבל רק רציתי להוסיף

אם כבר פיתוח ווב בפיית'ון, לך על Flask

da da da da

New member
אפשר לשאול למה דווקא אצלם?

אגב, כבר יש להם PHP (עדיין בטא ולא פתוח לכולם)

אני יודע שיש להם php אבל אני מעדיף את python

ג׳אווה וjsp אני כבר יודע ואני מעדיף ללמוד python
django נראה לי באמת כבד ופלאסק קליל יותר
אבל קניתי ספר של django כי היו לו ביקורות טובות
&nbsp

ירון316

New member
עבדתי עם שניהם

ובפלאסק אתה מרגיש שיש לך יותר גמישות. העבודה יותר זורמת והקוד מרגיש יותר "פייתוני"

למעלה